Danas skijalište za siromašne, a nekad biser Juge i raj za profesionalce: Čaj u restoranu manje od 100 dinara
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Milica
Daj Boze da ova lepotica dobije ozbiljne investitore i pokaze svu lepotu koju poseduje! I naravno bude u vecem sjaju nego tih godina... Nadamo se da nam mozete pomoci u tome!!!
Jabuka
Tekst etiketira turiste i posetioce planinskog kompleksa i restorana a u cilju obezvređivanja i ponižavanja rada onih koji se trude da ova planinska lepotica raste i razvija se u svakom pogledu. Mi naše goste i posetioce ne delimo po materijalnom osnovu. Novinari bi trebalo da afirmišu prave vrednosti, a mi ćemo ih podsetiti da su naši gosti ljubitelji prirode, planine, snega, snežnih radosti, druženja i dolaze nam sa svih strana.
Deda
Licno sam tamo naucio da skijam. Imao sam 5 godina, vaspitacicu iz vrtica i zajedno smo sapunom podmazivali / popravljali skije. Nikada to necu zaboraviti!!!