• 0

"Diznijevi fanovi znaju da budu čudni": Spremni da plate i 20.000 evra za flašicu vode sa zatvorene vožnje

Za flašice sa vodom, navodno sa atrakcije, traže od nekoliko dolara pa sve do nekoliko stotina

  • 0
Disney Splash Mountain Foto: Joe Burbank / Newscom / Profimedia

Jedna od najpopularnijih atrakcija u Diznilendu odlazi na rekonstrukciju, a verni fanovi "Splash Montuain-a", dosetili su se kako da "zarade" na nostalgiji, pitajući se: "Koliko je neko spreman da plati vodu sa ove vožnje?".

Kako se navodi, rekonstrukcija staze trebalo bi da bude gotova do sledeće godine, a mnogi obožavatelji sjatili su se u  redu ispred parka na Floridi kako bi se spustili bar još jedan put balvanom niz "planinu" visoku kao petospratnica, ali i da bi zaradili.

Naime, na eBay-u su se pojavile flašice sa vodom navodno sa ove atrakcije, a nude se od nekoliko dolara pa sve do nekoliko stotina.

Vatreni fan ove vožnje, koji se spuštao više od 200 puta niz "Splash Mountain", kaže da nije nimalo iznenađen ovom ponudom na eBay-u prenosi Slobodna Dalmacija.

- Diznijevi fanovi znaju da budu vrlo čudni - istakao je on.

Amerikanac Filip Halfakr (42) odlučio je da se našali, pa je iskoristio plastičnu vrećicu sa logoom "Splash Mountain", koju je dobio pre nekoliko godina, i napunio je vodom sa slavine, tražeći 25.000 dolara na eBay-u.

Navodi da je dobio čak dve, tri ozbiljne ponude pre nego što je oglas uklonjen sa prodajne platforme.

- Dizni je svakome od nas čaroban na svoj način. Ta voda nekome može značiti više nego nekom drugom, čak i ako je u stvarnosti to ista ona koju će dobiti iz slavine - zaključio je.

Video: Zavirite u hram vina: Služe vas roboti somelijeri dok vam preporučuju vino po vašem raspoloženju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>