• 0

Predstavnici italijanske regije Furlanija - Julijska krajina posetili Novosadski sajam

Zahvaljujući dobroj saradnji koju imaju regije Vojvodine i Furlanija-Julijska krajina, postoji ogromna zainteresovanost predstavnika regije da samostalno nastupi na sajmu koji će biti od 20. do 26. maja

  • 0
Novosadski sajam, italijanska delegacija

Foto:NSuživo/Novosadski sajam

Generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković primio je danas predstavnike italijanske delegacije i tom prilikom ih upoznao sa aktivnostima koje se sprovode povodom održavanja 90. Međunarodnog poljoprivrednog sajma na kojem će Italija biti zemlja partner.

Tom prilikom, Cvetković je rekao da su pojačane aktivnosti u susret ovom važnom agrobiznis događaju na kojem se očekuje prisustvo predstavnika ove regije, kao i predstavnika sajma u Pardononeu i italijanskih privrednika.

Zahvaljujući dobroj saradnji koju imaju regije Autonomne pokrajine Vojvodine i regije Furlanija-Julijska krajina, postoji ogromna zainteresovanost predstavnika regije da samostalno nastupi na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji će biti priređen od 20. do 26. maja, najavio je regionalni sekretar za poljoprivredu FVG regije, Stefano Zanieri.

Novosadski sajam, delegacija Italije

Foto: NSuživo/Novosadski sajam

Priliku da se predstave na Poljoprivrednom sajmu bi iskoristili i predstavnici italijanskog sajma koji se nalazi u Pardenoneu, čija je želja da se u narednom periodu, unapredi i produbi dosadašnja saradnja sa Novosadskim sajmom.

Zaključak skupa je da prostor za saradnju postoji u svim aspektima i da će prvi korak na tom putu upravo biti ovogodišnji nastup predstavnika regije Furlanija-Julijska krajina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari