• 0

Više od 250.000 potrošača preuzelo aplikaciju "Drive.Go" za plaćanje goriva

Prilikom registracije naloga, registruje se i kartica programa lojalnosti "Sa nama na putu", što omogućava da se prilikom kupovine goriva putem aplikacije sakupljaju bonus poeni

  • 0
Cene goriva bi trebalo da ostanu stabilne

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Potrošači u Srbiji prepoznali su prednosti korišćenja "Drive.Go" mobilne aplikacije, pa je tako od momenta lansiranja ove inovativne usluge do danas više od 250.000 potrošača preuzelo ovu aplikaciju za plaćanje goriva, saopštila je danas kompanija NIS.

"Drive.Go" omogućava potrošačima plaćanje goriva putem mobilnog telefona na samom točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu na benzinskoj stanici i na taj način štedi vreme i omogućava bezbednu i jednostavnu kupovinu goriva.

Korišćenje "Drive.Go" mobilne aplikacije je, kako navodi NIS, krajnje jednostavno i sigurno za potrošače, a sve što je potrebno jeste da se aplikacija preuzme sa "Google Play", "Apple Store" ili "Huawei App Gallery".

Prilikom svakog točenja neophodno je da se aplikacija aktivira na mobilnom uređaju, pre ili posle točenja skenira QR kod koji se nalazi na točionom mestu, a nakon dopune rezervoara klikne na opciju "plati" u mobilnoj aplikaciji čime je proces kupovine i plaćanja završen.

Svi podaci o platnoj kartici koji se unose prilikom registracije naloga čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke, tako da je korišćenje platne kartice uz "Drive.Go" potpuno bezbedno.

- Kao kompanija koja prati savremene trendove i osluškuje potrebe svojih potrošača, NIS intenzivno radi na polju digitalizacije u maloprodajnom segmentu, a razvoj inovativnih usluga ostaje u fokusu našeg poslovanja i u narednom periodu - izjavila je Marija Halar, direktor Centra za digitalnu transformaciju i unapređenje korisničkog iskustva u kompaniji NIS.

Ona ističe da se ulaganjem u unapređenje korisničkog iskustva doprinosi i uspešnom poslovanju same kompanije, "što ne bi bilo moguće bez potrošača, čije poverenje i zadovoljstvo ostaju konačni cilj i neprikosnoveni imperativ“ NIS-a.

NIS napominje da je prva kompanija na domaćem tržištu koja je uvela mogućnost plaćanja goriva na samom točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu, a ovu inovativnu uslugu NIS je uveo na domaće tržište u aprilu 2020. godine.

Pored mogućnosti plaćanja goriva bez odlaska na kasu, mobilna aplikacija NIS-a obogaćena je i dodatnim funkcionalnostima kao što su prikaz mape uz pomoć koje se može doći do najbliže benzinske stanice. Uz to, "Drive.Go" daje uvid i u sve dodatne informacije o radnom vremenu, vrstama goriva i dostupnim uslugama na željenim benzinskim stanicama.

Fiskalni račun za kupovinu stiže na imejl adresu koja je sačuvana u mobilnoj alikaciji, a ukoliko je potreban račun za firmu potrebno je da se sačuva PIB broj u segmentu "Moja firma".

Prilikom registracije naloga, registruje se i kartica programa lojalnosti "Sa nama na putu", što omogućava da se prilikom kupovine goriva putem aplikacije sakupljaju bonus poeni, na isti način kao i prilikom plaćanja na kasi.

Video: Prvi solarni paneli kompanije Green Energy 360 na benzinskim stanicama

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari