• 5
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek prodao biznis u Srbiji koji donosi bogatstvo: I kuća i mašine, samo uđi i radi

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gde kupiti pogon za preradu mesa? Pravac Vojvodina...

  • 5
klanica Foto: Kupujem, prodajem

Poznato je da Srbi obilato konzumiraju meso, kao i da se neki od najslasnijih specijaliteta prave u Vojvodini.

Jedna od najčešće konzumiranih vrsta mesa je piletina, koja se poslednjih godina ceni više nego ikada - ako je domaća, sa domaće farme. Mnogi tada i ne pitaju mnogo za cenu, jer znaju da dobijaju kvalitet.

Takođe, na globalnom planu ponajviše se jedu svinjetina, govedina i teletina, a u vreme krize dok mnogi razmišljaju čemu da se okrenu i u koje poslovne poduhvate da se upuste - u Bačkoj, tačnije u Crvenci, prodat je odličan biznis.

Naime, na sajtu Kupujem, prodajem objavljen je oglas za prodaju klanice i čitavog pogona za preradu mesa, koji je mnoge zainteresovao.

Vlasnik pogona i klasnice kaže da je u pitanju "vredna investicija, koju treba videti", a ovo je bio kompletan opis:

"Na prodaju klanica i prerada mesa sa svom pratećom opremom za rad i poslovanje po standardima. Sve je namešteno, uđi i radi. Pored navedenih slika - plusne komore, minusne komore, zanatske pusnice, maščara i jos mnogo toga za ozbiljan rad jedne zanatske klanice i prerade. Ograničen je broj slika koji se može postaviti, pa se samim tim ne može sve videti, uživo je najbolje. Klanica se nalazi u Crvenki, opština Kula. Cena je maksimalno korektna, tj. toliko dobra da se ne isplati graditi trenutno. Objekti su veliki, pogodni i za druge delatnosti proizvodnje-poslovanja, i u tom slucaju oprema se povlači-izbor kupca".

Biznis je ubrzo prodat, pretpostavljamo, na radost kupca i prodavca.

Video: Koliko u mesu u Srbiji ima aditiva i kako da prepoznamo najkvalitetnije proizvode

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Motte

    7. februar 2023 | 20:47

    Ako je bizns toliko unosan zasto se prodaje❓Cujem i klanica U Liparu je U stecaju tu nesto jako skripi Obe klanice su U Kulskoj opstini. Kuljanka 🤔💕

  • Kale

    8. februar 2023 | 07:51

    Prvo su u uništili stočare a sada dolaze na red klaničari.Veštačko meso će se proizvoditi u Neltu u Surčinu,pa ti narode vidi ,ko će sledeći da rikne u ovom nizu.

  • NEMANJIC

    7. februar 2023 | 23:46

    Jezivo !

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>