• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petnaest uspešnih godina: Još jedan zapažen nastup "Comtrade Gaming" na sajmu u Londonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre tačno 15 godina, "Comtrade Gaming" se našao među vrhunskim svetskim kompanijama na prestižnom međunarodnom događaju

  • 0
comtrade - london Printskrin: Comtrade

"Comtrade Gaming" se, kao samostalna kompanija, pre tačno 15 godina našao na međunarodnom tržištu softvera za igre na sreću - u Londonu, na prestižnom sajmu "ICE Totally Gaming".

Tradicija se uspešno nastavlja, te je tako "Comtrade Gaming" i ovog februara imao izuzetno zapažen nastup na Sajmu, koji je trajao od 7. do 10. februara. Ujedno, to je bilo najuspešnije dosadašnje pojavljivanje ove kompanije na sajmu koji okuplja globalnu gejming zajednicu.

Štand Comtrade Gaming privukao je veliku pažnju posetilaca sajma, a posebno interesovanje bilo je za novu platformu iCore.

"Naša gejming platforma (iCore) je glavni fokus za 2023. godinu. Novitet je da smo ovu platformu na nivou velikih preduzeća, sada učinili dostupnom i partnerima srednje veličine, kao i manjim operaterima koji se ubrano razvijaju i zalažu za rast. Na ovom planu smo postigli veoma dobre rezultate i izgradili zavidnu reputaciiju na nivou migriranja postojećih operatera na našu platformu. Operateri veoma cene naš pristup i pažnju prema potrebama pojedinačnih klijenata, a tome ide u prilog i lista naših top klijenata, koja svedoči o našoj trenutnoj poziciji na tržištu", kažu iz kompanije.

Comtrade Gaming je već 18 godina lider u gaming industriji, kao nezavisni softver provajder, a specijalizovan je za tehnologiju gejming platformi.

"Naša tehnologija je uvrštena u sam vrh najinovativnijih rešenja za 2023. Jednostavno, mnogo je pametnija, brža i stabilnija od konkurencije, što se da videti i na svakodnevnom redu ispred našeg štanda", napisao je predsednik Comtrade grupe, Veselin Jevrosimović, na svom LinkedIn profilu.

Podsećamo i da je "Comtrade Gaming" u septembru 2021. sklopio dogovor sa "G3 Esports", da zajedno kreiraju platformu za esports klađenje, a Telegraf Biznis je nedavno pisao o popularnosti gejminga na Balkanu.

Opširnije o Comtrade Gaming možete saznati na njihovom Linkdin profilu.

Video: Comtrade i Microsoft partneri već 20 godina

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>