• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njihov "nemački san"? Bračni par godinama živeo u hotelu besplatno, niko nije primetio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada, međutim, moraju da plate kaznu...

  • 0
hotel Foto: Shutterstock

Od sredine 2019. do 2021, jedan bračni par je sa svojim psom komotno živeo u hotelu Nassauischer Hof sa pet zvezdica, u Nemačkoj, tačnije u Visbadenu.

Ali, šta je neobično u celoj priči? To što sve to vreme nisu plaćali troškove smeštaja (noćenja).

Ipak, da su u "laži uvek kratke noge" potvrđuje kazna koja je sada došla na red. Tako da 60-godišnji suprug mora da odgovara pred okružnim sudom u Visbadenu, jer se tereti za "tešku prevaru".

Troškovi smeštaja su iznosili ukupno 140.000 evra. Muškarac je platio prve račune od oko 5.600 evra, nakon čega je, navodno, ostavio otvorene sve ostale račune, prenosi Fenix.

Prema istraživanju SWR-a, radnik hotela kaže da se dugogodišnji gost često žalio na razne nedostatke. Navodno je "u njegovoj sobi bilo pacova, orasi su bili buđavi", a njega supruga je, kako kažu, "pronašla crva u salati".

Osim toga, optuženi je tvrdio da boluje od raka i da se liječi u Visbadenu. Još uvek ostaje nejasno kako je hotelu "promakao" ovaj slučaj i kako se sve razotkrilo na kraju.

Video: Miloš Petrović: 3 lekcije koje bih voleo da sam znao pre nego što sam postao preduzetnik

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>