• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pobednici dobili ključeve od svojih novih stanova: "Uzmi račun i pobedi" opet od jeseni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mali je dobitnicima zahvalio na učešću i podsetio da je u pet kola dodeljeno 10 stanova u Beogradu

  • 1
Uzmi račun i pobedi Printskrin: RTS

Ministar finansija, Siniša Mali, danas je dobitnicima petog kola nagrade igre "Uzmi račun i pobedi" - Erži Matuš i Veranu Bakračeviću - dodelio ključeva stanova.

Tom prilikom je poručio da će novih dodela biti od septembra, te da 100 miliona skeniranih računa ostaje u igri.

Mali je dobitnicima zahvalio na učešću, podsetio da je u pet kola dodeljeno 10 stanova u Beogradu, i pozvao sve građane da učestvuju i daju doprinos borbi protiv sive ekonomije.

Najavio je i da će nagradna igra biti nastavljena u septembru, te da će u igri, koja sada ima skoro milion registrovanih igrača - ostati do sada pristiglih gotovo 100 miliona računa.

- Skoro milion građana Srbije uzelo je učešće u ovoj igri. Izuzetno sam zadovoljan, presrećan, i sa rezultatima i sa prijemom, i sa svešću koju smo razvili da ne samo da treba da se uzimaju fiskali računi, nego da to može da se uradi na moderniji način kroz kjuar kodove i digitalizaciju - rekao je on i dodao da su se "i stariji građani snašli i učestvuju".

Dobitnica Erža Matuš, koja ove godine obeležava i 50 godina braka, ugovor je potpisala i ključeve primila u prisustvu najbližih. "Šta da kažem, ostala sam bez teksta. Imam kuću, radili smo da steknemo i stekli smo, e sad šta ćemo raditi sa stanom videćemo", rekla je ona, koja je do stana u Beogradu došla preko računa plaćenog u Bačkoj Palanci.

Pančevac Veran Bakračević rekao je da mu stan svakako "neće promeniti život", već će nastaviti da se druži sa starim društvom.

- Imam kćerku i sina, oni će odlučiti da li će da se usele, prodaju ili izdaju - rekao je i ponovio da ne veruje nagradne igre, te da je uplaćivao loto, ali nikad nije gledao izvlačenja.

Video: Nagradna igra Uzmi račun i pobedi od ponoći preko aplikacije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partijaši bruka

    21. mart 2023 | 19:06

    Sendviči napravili skener koji nikad ne radi :0

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>