• 6
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje srpski Davos, i to jubilarni: Šta poslovnu elitu čeka ove godine?

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U toku je 30. po redu Kopaonik biznis forum...

  • 6
Kopaonik Kopaonik / Foto: Shutterstock

Ove godine se održava 30. po redu, jubilarni Kopaonik biznis forum (KBF), ili kako volimo da kažemo - srpski Davos, budući da se tih dana na našoj popularnoj planini zaista okuplja regionalna poslovna elita.

Na jednom mestu će se od 5. do 8. marta okupiti oko 200 govornika, na 34 panela, tri plenarne sesije i četiri specijalna događaja, a Aleksandar Vlahović, predsednik Saveza ekonomista Srbije, organizatora KBF, kaže da je centralna tema ovogodišnjeg foruma - "Otpornost ekonomije u neizvesnim vremenima, ključni izazovi za Srbiju i Zapadni Balkan".

Telegraf Biznis je pre neki dan bio na konferenciji za medije povodom ovog događaja, a takođe ćemo biti na licu mesta ovih dana, te možete pratiti sve aktuelnosti sa Foruma.

Forum će biti održan u jednom od najpoznatijih kopaoničkih hotela, a o raznim temama će četiri dana raspravljati ekonomisti, privrednici, intelektualci, finansijski stručnjaci iz zemlje i sveta, ministri, guverner Narodne banke Srbije itd.

- Tema se, logično, sama nametnula imajući u vidu da živimo u periodu vrlo izraženih rizika koji su posledica produžene agresije Rusije na Ukrajinu i rata koji se vodi na istoku Evrope, zatim problema koji i dalje postoje u globalnim lancima snabdevanja - rekao je Vlahović.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>