• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktor Novosadskog sajma na sastanku s predstavnicima Angole

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaključak je da se u narednom periodu nastavi intezivna saradnja i komunikacija kako bi se na najbolji način predstavile kompanije iz agro biznisa Angole

  • 0

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković sastao se danas sa prvim sekretarom ambasade Angole Fernandom dos Reis Baptistom.

Tom prilikom predstavio je aktivnosti koje realizuje Novosadski sajam u godini kada obeležava jubilej, 100 godina postojanja Novosadskog sajma, i 91 godina Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Cvetković je napomenuo da bi bilo od izuzetnog značaja ukoliko bi se na najvećem poljoprivrednom događaju u regionu predstavile kompanije iz Angole koje na tom događaju mogu da uspostave poslovne kontakte, ne samo sa kompanijama iz Srbije i regiona, već i Evropske Unije.

Gospođa Fernanda se zahvalila na mogućnosti za učestvovanjem na MPS i napomenula da postoji interes kompanija iz Angole za predstavljanjem na Novosadskom sajmu.

Zaključak je da se u narednom periodu nastavi intezivna saradnja i komunikacija kako bi se na najbolji način predstavile kompanije iz agro biznisa Angole.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>