• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj glumac ne mora da provede više ni dan na setu: Pametna ulaganja mu donela blizu milijardu dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema Forbsovoj listi iz 2020. godine, Rejnolds je bio drugi najplaćeniji glumac na svetu

  • 0
Ryan Reynolds, Rajan Rejnolds Foto: Tanjug/AP/Steve Luciano

Holivudski glumac Rajan Rejnolds je najnovija poznata ličnost koja je zaradila novac kroz pametna ulaganja, daleko od filmskog ekrana prenosi britanski Bi-Bi-Si.

Kanadski glumac bi trebalo da zaradi preko 300 miliona dolara nakon što je telekomunikaciona firma u SAD ponudila da kupi manju telefonsku mrežu u kojoj on poseduje udeo.

Takođe, Rejnolds je prodao i brend džina, u kojem je bio suvlasnik, za 610 miliona dolara.

Očekuje se da će Deadpool videti veliku isplatu nakon što T-mobile, drugi najveći operater mobilne telefonije u Americi, pristao da kupi kompaniju u koju je glumac investirao.

Rejnolds poseduje prijavljenih 25% budžeta telekom kompanije Mint Mobile, koja je uključena u dogovor sa T-Mobile-om, vrednim 1,35 milijardi dolara.

- Tako smo srećni da je T-Mobile pobedio agresivnu ponudu moje mame Tami Rejnolds u poslednjem trenutku - našalio se glumac u saopštenju za javnost kojim je najavio prodaju.

Prema Forbsovoj listi iz 2020. godine, Rejnolds je bio drugi najplaćeniji glumac na svetu, zarađujući preko 20 miliona dolara po filmu.

Uprkos svom bogatstvu, glumac nastavlja da gradi svoju karijeru u Holivudu. Sledeće godine trebalo bi da glumi u trećem delu Deadpool-a zajedno sa glumcem Hju Džekmenom koji će igrati ulogu Vulverina.

Video: Ovo su pet najskupljih razvoda ikada

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>