• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gold gondola neće raditi nekoliko dana: Ako planirate odmor, pazite na datume

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukoliko planirate da posetite Zlatibor ovih dana, a želite da se provozate gondolom, možda je bolje da odložite putovanje...

  • 1
Turizam PR Zlatibor, Gold Gondola, leto

Foto: JP Gold Gondola

Jedna od najvećih turističkih atrakcija Srbije, Gold gondola, prestaje sa radom na nekoliko dana, i to u periodu od 27. marta do 6. aprila.

Dobra vest je da će gondola raditi oko katoličkog i pravoslavnog Uskrsa, tako da ukoliko planirate odmor za praznike - moći ćete njome da se provozate.

Kako je rečeno iz Javnog preduzeća "Gold gondola", do prekida u radu dolazi zbog radova na izgradnji upravne zgrade na početnoj stanici i redovnih servisnih aktivnosti.

Inače, vožnja ovom gondolom je nesvakidašnje iskustvo koje ne bi trebalo da propustite, jer ćete uživati u nestvarnom pogledu na zlatiborske obronke i divnu prirodu.

Postoji i jedno iznenađenje na trasi.

Naime, na putu do Tornika postoji međustanica, kraj Ribničkog jezera. To znači da će kabina usporiti, vrata se otvoriti na stanici i biće moguća razmena putnika.

Ako ostanete, sledi uzbudljiva vožnja preko jezera, a onda i uspon do vrh Tornik, gde se možete okrepiti uz piće i ukusnu hranu.

Video: Počela sa radom panoramska gondola na Zlatiboru: Vožnja trasom od 9 kilometara traje oko 25 minuta

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>