• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Večeras od 21h od Beograda do Čačka za samo sat vremena: "Nastavljamo velike snove"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za mesec dana počinju radovi na izgradnji nove petlje u Jakovu koja će povezati građane ovog mesta sa autoputem "Miloš Veliki"

  • 1

Večeras od 21.00 časova deonica "Milioša Velikog" će biti puštena u saobraćaj čime će biti uspostavljena najbrža veza između Novog Beograda i autoputa Miloš Veliki, napisao je Goran Vesić na svom Tviter nalogu.

On je podelio fotografije ceremonije otvaranja deonice autoputa E-763 "Miloš Veliki" Novi Beograd - Surčin, a kojoj je prisustvovao predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Stanovnici Beograda će ubuduće moći da stignu do Čačka za samo sat vremena.

"Ono što se pre deset godina činilo nemogućim, Srbija danas ostvaruje pod rukovodstvom predsednika Vučića. Nastavljamo da sanjamo i ostvarujemo velike snove, povezujući gradove i ljude širom naše najlepše Srbije. Za mesec dana počinju radovi na izgradnji nove petlje u Jakovu koja će povezati građane ovog mesta sa autoputem "Miloš Veliki", a započinjemo i proširenje kružnog toka u Ulici Dr Ivana Ribara kako bi građani novobeogradskih blokova lako i bez gužve mogli da pristupe ovoj saobraćajnici. Takođe, u budućnosti nas očekuje i izgradnja nove saobraćajnice koja će brzu saobraćajnicu Novi Beograd - Surčin povezati direktno sa ulicom Jurija Gagarina", napisao je Vesić.

Video: Otvorena deonica Novi Beograd - Surčin, Vučić: Lepo izgleda, u Jajincima sam za tri minuta

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>