• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve važne novine na beogradskom aerodromu: Od sutra u funkciji novoizgrađeni deo terminala

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi prostor je u skladu sa standardima kompanije VINCI Airports

  • 0
Aerodrom Nikola Tesla, Belgrade Airport Foto: Tanjug/Belgrade Airport

Kompanija "Belgrade Airport" sutra će pustiti u rad novoizgrađeni deo centralne zgrade terminala čija je površina više od 11.000 kvadratnih metara.

Ta članica kompanije VINCI Airport očekuje da će novoizgrađeni deo terminala unaprediti proces prihvata i otpreme putnika i poboljšati korisničko iskustvo.

Kao dve važne novine navode da će novi šalteri za prijavu putnika na let 100 i 200 (201-212) biti u prizemlju novoizgrađenog dela terminala, te da će se ubuduće na prvom spratu prvo vršiti pasoška, pa onda bezbednosna kontrola pre ukrcavanja na let.

Dodaje se i da je novi prostor u skladu sa standardima kompanije VINCI Airports.

Podsećamo vas i na ekskluzivni intervju Fransoe Berizoa za Telegraf Biznis, u kojem nam je CEO kompanije "Belgrade Airport" otkrio kakav je položaj stranih investitora i kada se privode kraju radovi na Aerodromu.

Što se tiče novoizgrađenog dela terminala, velika staklena fasada sa nazivom aerodroma i tradicionalnim motivima pirotskog ćilima odraz je koncepta 'sence of place' kompanije VINCI Airports, koji kroz poseban dizajn prenosi specifičnu lokalnu atmosferu", navodi se u saopštenju.

Aerodrom Nikola Tesla, Belgrade Airport Foto: Tanjug/Belgrade Airport

Iz kompanije navode i da se odvijaju drugi veliki radovi na modernizaciji predmetnog prostora, kako bi se kreirala nova djuti fri zona i veliki centralni trg sa novim komercijalnim objektima i različitom ponudom.

Tokom 2023. godine predviđena je i rekonstrukcija i adaptacija više od 16.000 kvadratnih metara starog dela zgrade terminala.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>