• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da, ovo je pivo i Mask ga prodaje po ceni od koje se vrti u glavi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije Maskov prvi izlet u industriju alkoholnih pića

  • 0

Malo je brendova koji su dovoljno jaki da prodaju tri piva po ceni od bezmalo 100 dolara. Tesla Ilona Maska izgleda da je jedan od njih.

Kompanija koja proizvodi električne automobile lansirala je nedavno ograničeno izdanje "GigaBier", piva napravljenog u Nemačkoj. Upakovan u sjajnu crnu ambalažu modernog dizajna, ova specifična flaša ustvari imitira dizajn Teslinog vozila "Cybertruck".

Ovo pivo, napravljeno je u Berlinu, gradu u kom Tesla poseduje jednu od svojih giga fabrika, a izvozi se u 17 zemalja Evrope, uključujući Francusku, Veliku Britaniju, Španiju, Švajcarsku i Norvešku. Pakovanje od tri flaše košta 97 dolara.

Kompanija se šali da je pivo "proizvedeno za kiborge, napravljeno od ljudi". Mask je prvi put o pivo govorio 2021. godine tokom otvaranja berlinske fabrike.

Ovo nije Maskov prvi izlet u industriju alkoholnih pića. Pre tri godine izdao je "Tesla Tequila", liker koji dolazi u svetlećoj flaši i koji se brzinom  munje prodavao za 250 dolara po komadu.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>