• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nikada sigurniji i lakši put do keš kredita

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novac možete koristiti za sve što poželite, od putovanja, preko renoviranja do refinansiranje obaveza u drugim bankama

  • 1
Sretan par žena devojka muškarac muž selidba kutije  stan

Foto: Shutterstock

Ukoliko još niste našli rešenje kako da realizujete svoje prolećne snove, evo sigurnog rešenja da u toj trci izađete kao pobednici.

Usled konstatnog rasta cena, ali i kamatnih stopa, mnogi od nas odlažu da ostvare svoje planove i želje u strahu „šta će biti sutra“, odnosno, dosta su oprezniji.

Ipak, ne dopustitite da vaši planovi čekaju, ukoliko vam je potreban novac za putovanje oko Uskrsa, prolećno renoviranje, ili keš za dodatno obrazovanje (sve poslovne i škole nadogradnje znanja kreću s upisima već u maju), imate jednostavnu opciju.

Za ovakve planove na kraći rok, savetuje se i kraća pozajmica.

Keš kredit Addiko banke klijentima nudi mogućnost izbora – fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu, što predstavlja sigurno, ali i lako rešenje.

Ova prolećna ponuda vas definitivno neće ostaviti ravnodušnim.

Novac možete koristiti za sve što poželite, od putovanja, preko renoviranja do refinansiranje obaveza u drugim bankama.

Rekordno brzo odobravanje kredita je ono po čemu je Addiko banka prepoznatljiva, a ukoliko već sada razmišljate o dodatnom stimulansu za vaš budžet, odgovor na vašu informativnu ponudu ćete dobiti za svega nekoliko minuta putem elektronskog bankarstva ili u najbližoj ekspozituri.

Svako od nas ima potpunu slobodu da dizajnira svoj idealni keš kredit, ali i najlakši način njegove otplate. Možete osigurati kredit, a možete tu pogodnost jednostavno i da preskočite. Izuzetno važna je mogućnost da sami birate datum dospeća mesečne rate, kako bi je maksimalno približili datumu prijema zarade i time osigurali urednost u servisiranju kredita.

A kada kreirate svoj keš kredit iz snova, u najbližoj ekspozituri ili putem elektronskog bankarstva možete podići i do 3 miliona dinara i to sa veoma fleksibilnim rokom otplate do 71 meseca.

Dodatan plus je svakako i činjenica da Addiko keš kredite ne prate apsolutno nikakvi dodatni troškovi ili dodatna finansijska opterećenja i uslovljavanja za klijente. To samo znači da su ovi keš krediti dostupni klijentima bez troškova menice, troškova kreditnog biroa i što je naročito važno - bez obaveznog osiguranja, što kod drugih banaka nije slučaj.

Sve ovo znači da je vaš put do cilja i ostvarenja snova lak, brz i povoljan. Zato, ne odlažite svoje planove jer - ako je život trka, Addiko vam daje prednost za pobedu!

(Telegraf/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>