• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prolećna ponuda Addiko keš kredita sa fiksnom ili varijabilnom kamatom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Specijalna ponuda keš kredita

  • 0
Vanja Vuletić Foto: Promo/ Addiko banka privatna arhiva

Nastavljajući sa aktivnom podrškom klijenata i pružanjem mogućnosti svim građanima da izuzetno brzo i jednostavno realizuju svoje planove, Addiko banka je na početku i ovog proleća pripremila svoju specijalnu ponudu keš kredita uz izuzetno atraktivne uslove i veoma brzu isplatu.

Specijalnu prolećnu ponudu Addiko banke i ovoga puta čine dinarske pozajmice sa fleksibilnim rokom otplate i to do 71 meseca. Maksimalan iznos kredita na koji građani mogu da računaju je čak 3.000.000 dinara uz kamatnu stopu koja može biti ili fiksna ili varijabilna, a sve u skladu sa potrebama, željom i mogućnostima klijenta.

- Proleće je uvek ono doba godine kada svi imamo brojne planove i snove koje upravo sada želimo da ostvarimo. Bilo da je to nova bicikla ili motor, novi automobil ili dugo planirano renoviranje stana, Addiko banka je tu da sve svoje klijente pažljivo sasluša, kao i da im omogući odličnu ponudu keš kredita uz izuzetno povoljnu kamatnu stopu. Ovu Addiko ponudu ne prate nikakvi dodatni troškovi što je dodatni plus za klijente, dok svoj zahtev za kredit, svi zainteresovani građani mogu da podnesu putem jednostavne web forme na sajtu Addiko banke, putem mobilne aplikacije ili u najbližoj ekspozituri - istakla je Vanja Vuletić, izvršna direktorka Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalnim bankarstvom u Addiko banci.

Po njenim rečima, fiksna kamatna stopa i mogućnost online apliciranja su dve glavne prednosti ove Addiko ponude, koja će važiti do kraja aprila.

- Svi smo svesni činjenice da referentna kamatna stopa Centralne banke postaje sve veća i to je za mnoge klijente ne samo opterećenje, već i velika neizvesnost. Ponudom kredita sa fiksnom kamatom želeli smo upravo da izađemo u susret građanima i da im ponudimo rešenje koje će za njih biti apsolutno predvidivo, odnosno rešenje koje sa sobom neće nositi nikakvu finansijsku neizvesnost. Reakcije na to su zaista odlične! Interesovanje građana za našim prolećnim keš kreditima je izuzetno veliko, što samo potvrđuje da smo i ovoga puta odlično razumeli potrebe klijenata i ponudili im uslugu koja je pravi odgovor na njih – zaključila je Vanja Vuletić.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>