• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uspostavljen direktan let između Beograda i Kaira

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Verujemo da će ti direktni letovi putnicima biti snažan motiv da posete i upoznaju grad na Nilu,“ rekao je Rupić

  • 2
Er Srbija Foto: AirSerbia

Er Srbija je noćas, letom JU876, uspostavila direktne letove između Beograda i Kaira. Do glavnog grada Egipta, srpska nacionalna avio-kompanija će leteti tri puta nedeljno - svakog ponedeljka, srede i petka, saopštila je Er Srbija. Inauguracioni let Er Srbije svečano je dočekan na međunarodnom aerodromu u Kairu, udaljenom 15 kilometara od centra grada, a događaju su prisustvovali predstavnici nacionalne avio-kompanije i aerodroma.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Boško Rupić izjavio je da Er Srbija, pored čarter letova do omiljenih letovališta u Egiptu, poput Hurgade i Šarm el Šeika, od sinoć putnicima nudi i redovnu liniju između Beograda i Kaira. "Verujemo da će ti direktni letovi putnicima biti snažan motiv da posete i upoznaju grad na Nilu,“ rekao je Rupić.

Uvođenjem direktnih letova između Beograda i Kaira putnicima koji lete iz tog grada preko Beograda dostupne su dobre avio-veze do Amsterdama, Berlina, Barija, Pariza, Diseldorfa, Rima, Londona, Ljubljane, Madrida, Milano, Praga, Tivta, Beča, Ciriha, Zagreba i mnogih drugih destinacija u mreži Er Srbije, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Video: Srpske kompanije investiraju u Egipat, ali i obrnuto, egipatske u Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>