• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati šef kuhinje "uhvaćen" na delu: Radnici tvrde da gostima preprodaje ostatke vina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače, Salta Baea trenutno tuže u sedam sudskih postupaka - zbog načina na koji tretira osoblje

  • 1
Nusret Gokče, salt bae Foto: Mimmo Carriero / IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Poznati turski kuvar i šef kuhinje Nusret Gokče, poznatiji kao Salt Baeponovo je u žiži interesovanja, jer je "izbio" novi skandal vezan za njegov "način rada".

Naime, prvo se osramotio na Svetskom prvenstvu u Kataru, jer su ga bivše zaposlene tužile za mizoginiju i diskriminaciju, kao i za svojatanje napojnica i "toksičnu radnu atmosferu".

Nekadašnji barmen Baeovog restorana u Londonu izjavio je da "spolja sve izgleda sjajno, ali da je unutra trulo", objašnjavajući da osoblje nikada nije znalo da li će dobiti otkaz ili ne - pre kraja smene.

Sada je isplivala nova kontroverza, jer su radnici njegovog restorana "Nusr-et" otkrili da poznati Turčin, navodno, preprodaje ostatke vina koje prethodni gosti nisu popili.

O tome ovih dana piše Insajder, pri čemu se dodaje i da Salta Baea trenutno tuže u sedam sudskih postupaka - zbog načina na koji tretira osoblje.

Što se tiče vesti o preprodaji vina, nekoliko bivših konobara je istaklo da Gokče, takođe, prodaje uzorke vina koje mu distributeri šalju besplatno.

Podsećamo, "Nusr-et" restorani su mesta gde se rutinski rade računi na više od 100 dolara po stolu. Oni dobijaju i dosta negativnih kritika zbog loše hrane i nemarnog odnosa, premda i dalje važe za najpopularnija mesta za vulgarnije superbogataše.

Primera radi, restoran iz Londona je lane, samo tri meseca nakon otvaranja, napravio promet od 7 miliona funti.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>