Vreme čitanja: oko 1 min.
Poznati šef kuhinje "uhvaćen" na delu: Radnici tvrde da gostima preprodaje ostatke vina
Vreme čitanja: oko 1 min.
Inače, Salta Baea trenutno tuže u sedam sudskih postupaka - zbog načina na koji tretira osoblje
Poznati turski kuvar i šef kuhinje Nusret Gokče, poznatiji kao Salt Bae, ponovo je u žiži interesovanja, jer je "izbio" novi skandal vezan za njegov "način rada".
Naime, prvo se osramotio na Svetskom prvenstvu u Kataru, jer su ga bivše zaposlene tužile za mizoginiju i diskriminaciju, kao i za svojatanje napojnica i "toksičnu radnu atmosferu".
Nekadašnji barmen Baeovog restorana u Londonu izjavio je da "spolja sve izgleda sjajno, ali da je unutra trulo", objašnjavajući da osoblje nikada nije znalo da li će dobiti otkaz ili ne - pre kraja smene.
Sada je isplivala nova kontroverza, jer su radnici njegovog restorana "Nusr-et" otkrili da poznati Turčin, navodno, preprodaje ostatke vina koje prethodni gosti nisu popili.
O tome ovih dana piše Insajder, pri čemu se dodaje i da Salta Baea trenutno tuže u sedam sudskih postupaka - zbog načina na koji tretira osoblje.
Što se tiče vesti o preprodaji vina, nekoliko bivših konobara je istaklo da Gokče, takođe, prodaje uzorke vina koje mu distributeri šalju besplatno.
Podsećamo, "Nusr-et" restorani su mesta gde se rutinski rade računi na više od 100 dolara po stolu. Oni dobijaju i dosta negativnih kritika zbog loše hrane i nemarnog odnosa, premda i dalje važe za najpopularnija mesta za vulgarnije superbogataše.
Primera radi, restoran iz Londona je lane, samo tri meseca nakon otvaranja, napravio promet od 7 miliona funti.
(Telegraf Biznis)
Video: Vučić na otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca
Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Kiki
Seljak kad postane bogatas
Podelite komentar