• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo otvoren aerodrom u Kataniji nakon suspenzije zbog erupcije Etne

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vulkan Etna u Italiji, najaktivniji evropski vulkan, eruptirao je danas i izbacio pepeo na Kataniju, što je dovelo do zatvaranja aerodroma u najvećem gradu na istoku Sicilije

  • 0
Etna, vulkan, erupcija Foto: Tanjug/AP

Aerodrom u gradu Katanija na italijanskom ostrvu Sicilija ponovo je danas otvoren, nakon što su svi letovi bili suspendovani zbog erupcije vulkana Etna, saopštila je uprava aerodroma.

Do erupcije Etne, najaktivnijeg evropskog vulkana, došlo je juče, a svi letovi sa aerodroma i ka njemu bili su suspendovani, prenosi Rojters.

Kompanija Er Srbija saopštila je ranije danas da je bila prinuđena da otkaže za danas planirane letove JU538 i JU539 između Beograda i Katanije.

Er Srbija u saopštenju žali zbog promena do kojih je došlo usled aktivnosti vulkana i preduzima sve što je u njenoj moći da bi pružila podršku putnicima na navedenim letovima. Za više informacija, putnici se mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama.

Vulkan Etna u Italiji, najaktivniji evropski vulkan, eruptirao je danas i izbacio pepeo na Kataniju, što je dovelo do zatvaranja aerodroma u najvećem gradu na istoku Sicilije.

(Telegraf Biznis)

Video: Zavirite na novi terminal beogradskog aerodroma Nikola Tesla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>