• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

HBO Max više ne postoji, zamenio ga novi striming servis čiji se logo ne dopada svima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se da će Max biti lansiran u Latinskoj Americi kasnije ove jeseni, dok će Evropa, Azija i drugi regioni dobiti ažuriranu uslugu 2024. godine

  • 0
hbo max Foto: shutterstock.com

Warner Bros. Discovery je završio tranziciju HBO Max-a i Discovery+ u jednu objedinjenu uslugu striminga pod nazivom Max.

Rebrendirana usluga je sada dostupna u SAD i dolazi sa dodatnim sadržajem za najskuplji Max Ultimate nivo cena (19,99 dolara mesečno) sa ukupno 1.000 novih filmova i TV emisija u 4K kvalitetu.

Većini korisnika Max-a aplikacije će automatski da se ažuriraju, dok će od ostalih da se traži da preuzmu ažuriranu aplikaciju na svoje uređaje. Korisnicima HBO Max-a će čitavi profili, avatari, informacije o plaćanju i istorija gledanja automatski biti prebačeni na Max.

Svi filmovi Warner Bros. objavljeni ove godine i u budućnosti biće dostupni za strimovanje u 4K na Max-u. Max takođe donosi Dolbi Vision, Dolbi Atmos i HDR 10, a određene TV serije i filmovi biće dostupni u poboljšanom režimu od 60 kadrova u sekundi.

HBO Max sada samo  ‘Max’ Foto: Promo

Očekuje se da će Max biti lansiran u Latinskoj Americi kasnije ove jeseni, dok će Evropa, Azija i drugi regioni dobiti ažuriranu uslugu 2024. godine.

(Telegraf Biznis)

Video: Netflix serije koje bi trebalo da gledate prema horoskopskom znaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>