• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odeća, obuća, satovi, izgubljeni prtljag, filmski rekviziti: Prijavite se i kupite za male pare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 29. maj 2023. do ponoći

  • 3
Licitacija Beograd Foto: Uprava Carina

Uprava carina saopštila je danas da je na njenom sajtu počelo prijavljivanje zainteresovanih za e-licitaciju trajno oduzete robe, koju 2. juna 2023. godine organizuje Carinarnica Beograd.

U ponudi su garderoba, obuća, tehnička roba, filmski rekviziti, ručni časovnik, bižuterija, izgubljeni prtljag i druga roba.

Sve što je u ponudi može se pogledati 29. maja u terminu od 11:00 do 12:00 časova u magacinskom prostoru Carinarice Beograd, na Bežanijskoj kosi, ulica Rajkova bb.

Rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 29. maj 2023. do 24:00 časa, navodi se u saopštenju.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ''Objašnjenja''.

(Telegraf Biznis)

Video: Na prvoj e-licitaciji prodat sat za 900.000 dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    26. maj 2023 | 13:04

    Kako može izgubljeni prtljag na licitaciju? Svaki kofer ,torba ima bar kod I destnaciju, broj leta, većina i domicilnu adresu putnika. I sad na licitaciji. Sramota od carinske službe i službe " izgubljen-nađen " prtljag. To se odnosi na sva prevozna sredstva, avioni, vozovi, autobusi, brodovi .

  • Samouverena Srpkinja

    27. maj 2023 | 20:57

    Umesto da nađete ljude koji su izgubili te stvari i vratite im iste, vi ih prodajete? To su stvari koje su možda te osobe dobile kao poklon od nekog bliskog? Treba da vas je sramota. Mada, izgleda da u Srbiji mnogi i ne znaju za sramotu. Vratite stvari vlasnicima.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>