• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nov, unapređen program pogodnosti za zaposlene u kompaniji Delez Srbija

Vreme čitanja: oko 2 min.

MAXI benefiti čine posao boljim, lakšim i lepšim

  • 0
Maxi

Foto: Promo/ Ahold Delhaize

Minimum 26 dana godišnjeg odmora i 12% popusta pri kupovini samo su neke od pogodnosti rada u najvećem trgovinskom lancu u zemlji.

Delez Srbija, kao jedan od najvećih privatnih poslodavaca u zemlji, strateški je posvećena kontinuiranom unapređenju zadovoljstva više od 12.000 kolega, kao i neprekidnom ulaganju u poboljšanje uslova rada. U skladu sa tim, kompanija je kreirala nove MAXI benefite koncipirane tako da odgovore na potrebe zaposlenih i doprinesu još boljoj, lakšoj i lepšoj radnoj atmosferi.

Kao podrška održavanju ravnoteže između posla i privatnog života povećan je broj dana godišnjeg odmora. Uz podrazumevana dva slobodna dana u nedelji, svi zaposleni imaju pravo na najmanje 26 dana godišnjeg odmora, dok dodatni slobodni dani slede za rad vikendom, stručnu spremu, roditelje troje ili više dece, kao i decenije lojalnosti.

Osim toga, MAXI benefiti pružaju prilike i za ostvarivanje još većih ušteda i zarada. Kompanija je za 100 odsto povećala procenat popusta benefit kartice za kupovinu. Time, svi zaposleni sada mogu ostvariti 12% popusta prilikom nabavke u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama, što pruža mogućnost uštede i do 43.200 dinara godišnje.

Dodatno, cena noćnog sata u ovoj kompaniji, sa dosadašnjih 26%, povećana je na 40% više u odnosu na cenu dnevnog. Kompanija nagrađuje zaposlene i za angažovane preporuke novih kolega, dok se oni najvredniji nagrađuju na mesečnom i godišnjem nivou, kao i kroz jubilarne nagrade za dugogodišnji staž.

- Kontinuirano osluškujemo potrebe kolega, a na osnovu povratnih informacija koje smo dobili u poslednjem istraživanju, kreirali smo novi program pogodnosti koji je u potpunosti po njihovoj meri. Zadovoljstvo zaposlenih i briga o ljudima uvek su nam na prvom mestu i u svemu što radimo zadržavamo fokus na stvaranje najboljih praksi i incijativa za naše ljude - istakao je Marko Babić, potpredsednik za ljudske resurse i organizacioni razvoj kompanije Delez Srbija.

Kroz dodatnu edukaciju i različite programe za napredak u karijeri, Delez Srbija posebnu pažnju posvećuje razvoju zaposlenih. Tokom prethodne godine obezbeđeno je više od 136.000 sati treninga za zaposlene.

Poseban deo MAXI benefita usmeren je na cilj da posao učine još lepšim kroz podsticanje zdravijih navika i podršku porodicama. Tako zaposleni mogu uživati u voćnim i sportskim danima, najmlađi članovi porodica u različitim programima kreiranim samo za njih, dok su za nove mame i opremanje đaka prvaka obezbeđeni novčani vaučeri.

Za poseban doprinos u upravljanju ljudskim resursima i programima pogodnosti koji su usmereni ka zaposlenima, Delez Srbija je u 2022. godini nagrađena priznanjem „Poslodavac partner“. Konsultantska kuća SELECTIO, uz partnersku agenciju HR Xcel, ovo priznanje dodeljuje samo onima koji su postigli najviše u podsticanju kvalitetnog radnog okruženja za sve svoje zaposlene, što potvrđuje stratešku posvećenost kompanije kontinuiranom unapređenju i kreiranju najboljih uslova rada.

Više informacija o MAXI benefitima možete pronaći na Otvoreni ka tebi | Ahold Delhaize Serbia

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>