• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reper prodavao doner kebab za jedan cent: Stvorili se redovi dugi 50 metara, pozvana i policija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim niske cene, ljubitelji donera opskrbljeni su i vodom kako bi izdržali vrućine tokom čekanja u redu

  • 0
doner, kebab Foto: Unsplash

Reper Masiv otvorio je novi objekt za prodaju brze hrane u Esenu, gde je prodavao doner za jedan cent, pišu nemački mediji.

U vreme kada su cene donera već odavno prešle granicu od pet evra, ova ponuda je privukla mnoge mlade ljude. Mediji su procenili kako se na štandu u Homberger Strasse okupilo nekoliko stotina dece i tinejdžera.

Maloletnici, koji su vrištali i galamili formirali su kolonu dugu oko 50 metara, pišu nemački mediji. Reper vodi franšizni lanac kebaba "Babas Döner" na nekoliko lokacija. Prema njegovim izjavama, postoje tri radnje u Berlinu, plus rednje u Baden-Wurtembergu, Hesenu i Severnoj Rajni-Vestfaliji, piše Fenix portal. 

Masiv je nedavno otvorio i štand u Olpeu. I tada se doner prodavao za jedan cent na dan otvaranja. Kako pišu nemački mediji, policija je obezbeđivala "Babas Döner" u Esenu tokom dana otvaranja.

Samo tri do četiri osobe smele su ući u novi objekat kako bi se sprečilo pravljenje gužve. Osim niske cene, ljubitelji donera opskrbljeni su i vodom kako bi izdržali vrućine tokom čekanja u redu.

"Babas Döner" je naručio meso za čak 1.800 porcija donera za taj dan. Jesu li sve porcije prodate, ne zna se, ali već danas ovaj specijalitet košta 6,50 evra.

(Telegraf Biznis)

Video: 5 najskupljih namirnica koje prosečni domaćini teško mogu da priušte

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>