• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđević: Bezbednost objekata i zaposlenih u Pošti Srbije na visokom nivou

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđević je dodao da su sistemi tehničke zaštite u JP „Pošta Srbije“ radi unapređenja bezbednosti pojačani najnovijom i najmodernijom tehnologijom

  • 0
Pošta Srbije Foto: Pošta/Igor Đukanović

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, primio je danas Momčila Grbića, zaposlenog u Кontrolno-operativnom centru Pošte Srbije, koji je pravovremenom i brzom reakcijom, odnosno obaveštavanjem MUP-a Srbije, sprečio pokušaj razbojništva u

pošti u ulici Bulevara kralja Aleksandra.

„Bezbednost zaposlenih i objekata Pošte Srbije na visokom je nivou i u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova stalno je unapređujemo. Združenim brzim i efikasnim radom zaposlenih u Кontrolno-operativnom centru Pošte Srbije i MUP-u, naši građani mogu da se osećaju bezbedno i zaštićeno“, izjavio je Đorđević, koji je Grbiću čestitao na pravovremenoj reakciji.

Đorđević je dodao da su sistemi tehničke zaštite u JP „Pošta Srbije“ radi unapređenja bezbednosti pojačani najnovijom i najmodernijom tehnologijom video nadzora u realnom vremenu, 24 časa dnevno, kao i ugradnjom alarma i panik tastera.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>