• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mali će na instagram profilu odgovarati na pitanja o pomoći i merama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je tada rekao, cilj ove komunikacije jeste da se na što detaljniji i precizniji način reše sve nedoumice građana.

  • 1
Siniša Mali Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali najavio je danas na svom instagram profilu da će u okviru rubrike "Pitajte potpredsednika Vlade" odgovarati na pitanja gradjana u vezi sa prijavom majki za jednokratnu pomoć od 10.000 dinara, ali i o drugim ekonomskim merama koje je nedavno najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenosi Tanjug.

Građani mogu da postavljaju pitanja putem ankete koja je već postavljena na instagram storiju na profilu Siniše Malog, a ministar će odgovore postavljati tokom sutrašnjeg dana.

Podsećamo, Mali je pre dve godine na svom instagram profilu uveo pomenutu rubriku, a do sada su bile obrađene teme koje se tiču e-fiskalizacije, e-faktura, paušalnog oporezivanja, jednokratne pomoći mladima kao i svim punoletnim gradjanima.

Kako je tada rekao, cilj ove komunikacije jeste da se na što detaljniji i precizniji način reše sve nedoumice građana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloljub Janićijević

    10. novembar 2023 | 11:06

    Poštovani i najsposobniji Ministre Mali. Imam jedan predlog u vezi nagradne igre "uzmi račun i pobedi" ali neznam dali je moguće da na kraju igre nagradite one koji su poslali najviše računa. Naprimer ja sam do sada poslao oko 29.970. Nemam ja te sreće da budem izvučen. Pa od nekog broja ako ima mogućnosti nagraditi podržavanje Države. Drugi ozbiljan problem,nemogu da pišem Predsedniku Vucicu koji je na velikim mukama ali isplivace On. Bili smo kod Gradonacelnika Kragujevca,napisali začas da sprovede 500 metarara u ul Čebomira Minderoviča,kanalizaciju,asfaltiranje ulica od rupa. Struja nestaje hiljadu puta po 5-6 minuta. Dali je namerno i to godinama. Poštovani Ministre Mali,očekujemo pomoć iz drugog dela pisma Unapred zahvalan a pobeda je sigurna. Miloljub Janićijević,penzioner iz Kragujevca iz Ul. Čedomira Minderoviča 9. HVALA NA POVISICAMA I 20.000. Srećan rad. Zivela Srbija.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>