• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mask pozvao Zakerberga na borbu u kavezu: "Imam sjajan potez koji zovem "morž"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova razmena tvitova postala je viralna među korisnicima društvenih medija koji su raspravljali o tome ko će pobediti u borbi

  • 0
Mark Zakerberg, Ilon Mask Foto: Tanjug/AP

Dva najistaknutija svetska tehnološka milijardera, Ilon Mask i Mark Zakerberg, pristali su da se bore jedan protiv drugog u meču u kavezu.

Mask je na svojoj platformi Tviter objavio poruku da je "spreman za borbu u kavezu" sa Zakerbergom. Zakerberg, šef matične kompanije Meta na Fejsbuku i Instagramu, potom je objavio skrinšot ovog tvita sa odgovorom "pošalji mi lokaciju".

Mask je zatim odgovorio na Zakerbergov odgovor sa: "Vegas oktagon", piše BBC.

Oktagon je arena za takmičenje i ograđeno područje koje se koristi za mečeve Ultimate Fighting Championship (UFC).

Mask, koji kasnije ovog meseca puni 52 godine, takođe je tvitovao: "Imam sjajan potez koji zovem "morž", gde samo ležim na svom protivniku i ne radim ništa.

Printskrin: Tviter, Elon Musk

Takođe je tvitovao: "Skoro nikada ne vežbam, osim što podignem svoju decu i bacim ih u vazduh". U međuvremenu, 39-godišnji Zakerberg već trenira mešovite borilačke veštine (MMA) i nedavno je osvojio turnire u džiu-džicu.

Ova razmena tvitova postala je viralna među korisnicima društvenih medija koji su raspravljali o tome ko će pobediti u borbi, dok su drugi postavljali mimove, uključujući izmišljene postere koji reklamiraju borbu.

(Telegraf Biznis)

Video: Koje su ekonomske posledice želje Ilona Maska za slobodom govora: Sve o prodaji Tvitera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>