• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otvoren novi poslovni prostor u Zemunu: "Prepoznali smo da generacija Z traži više"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Izgradnja novog poslovnog parka AFI City Zmaj planirana je u dve glavne faze koje obuhvataju ukupno 15 objekata

  • 0
El Al, poslovni prostor Zmaj, Zmaj

Foto: Marko Đoković

Novi poslovni park AFI City Zmaj, na lokaciji nekadašnje fabrike Zmaj, svečano je otvoren juče u prisustvu nekoliko stotina najeminentnijih predstavnika poslovne zajednice i medija.

U pitanju je projekat dizajniran za mlade, dinamične kompanije i razvijen da zadovolji sve potrebe svojih budućih zakupaca, navodi se u saopštenju kompanije AFI Europe Serbia, koji u svom portfelju imate stambeno-poslovnog kompleksa Skyline, Busines Garden-a i Airport City-a, grada u gradu.

Kako se dalje navodi AFI Citi Zmaj će biti veoma prilagodljiv budućim promenama u pogledu savremenog poslovnog prostora, kao i potrebama mladih i visoko efikasnih međunarodnih i domaćih kompanija, koje uvek teže da budu korak ispred.

- Lokacija, lokacija, lokacija – ovo je najpoznatije pravilo u sferi nekretnina, ali mi smo prepoznali da generacija Z traži više. Oni žele mesto za poslovanje koje je udobno i nudi mnoge prednosti, fokusirajući se na filozofiju održivosti i ekologije u svakom smislu. A AFI City Zmaj ima sve - izjavio je glavni direktor AFI Europe Serbia Adir El Al.

Novi poslovni centar poseduje punjače za električna vozila, ekološke materijale, energetsku efikasnost grejanja i hlađenja, smanjenu potrošnju vode, ali i dodatne sadržaje koji su smešteni oko stogodišnjeg i planski očuvanog drvoreda platana.

Zbog ovih karakteristika i prednosti projekat AFI Europe Serbia nosi prestižni LEED GOLD sertifikat.

El Al, poslovni prostor Zmaj, Zmaj

Foto: Marko Đoković

Šta se sve nudi zakupcima?

Nakon završene prve faze izgradnje, 30.000 kvadratnih metara funkcionalnog prostora raspoređenog u dve zgrade sa po pet spratova, više od 400 parking mesta i dodatnim sadržajima poput teretane na otvorenom, kreativnog kutka, šaha i stonog tenisa na otvorenom, na raspolaganju su budućim zakupcima, navodi se u saopštenju i dodaje:

"Poslovni park je jako dobro pozicioniran u delu Beograda koji je direktnim uključenjem idealno spojen sa autoputem, na samo 10 km od aerodroma i samo 9 km od centra grada. Posebna prednost ove lokacije je blizina železničke stanice Zemun koja se nalazi na 100m od poslovnog parka. Frekvencija regionalnih i lokalnih vozova poput Beovoza omogućava da se na ekonomičan, ekološki prihvatljiviji i brz način, uz izbegavanje saobraćajnih gužvi, dođe od centra Beograda do AFI City Zmaja za samo 7 minuta".

Glavni direktor istakao je da je kompanija izuzetno ponosna, jer od svog prisustva na tržištu Srbije od 2004. godine, imaju klijente koji su i dalje kod njih.

- To nam jasno pokazuje da smo uspeli u onome što nam je primaran cilj: da stvorimo posebno poslovno okruženje koje garantuje uspeh. Današnjim svečanim otvaranjem novog modernog poslovnog parka AFI City Zmaj otvaramo novo poglavlje koje će zajedno sa nama da ispisuju klijenti koji cilj uspeha, napretka, kvaliteta, funkcionalnosti i najviših standarda u svemu što rade dele sa nama. AFI Europe Serbia stvara budućnost, a to je stalan proces.

Za nas postoje samo počeci i nema kraja. Baš kao što smo hrabro krenuli na naš razvojni put sa napuštenog aerodroma starog Beograda i vinuli se u neslućene visine, sada smo spremni da sa AFI City Zmajem dosegnemo nove visine - zaključuje El Al.

Izgradnja novog poslovnog parka AFI City Zmaj planirana je u dve glavne faze koje obuhvataju ukupno 15 objekata, sa dve stotine hiljada kvadratnih metara izgrađene površine.

Moderni prostorni, poslovni i građevinski koncept na ovoj površini biće velika prednost za dalji razvoj kako klijenata koji će svoje poslovanje razvijati ovde, tako i kompanije AFI Europe Serbia iza koje su brojni uspešni građevinski projekti, naglašava se na kraju saopštenja.

(Telegraf Biznis)

Video: Vučić na događaju, posao za 1.000 ljudi: Otvorena fabrika "Hansgrohe" u Valjevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>