• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako imate do 30 godina i volite da putujete, ovo je prava prilika: Avio-kompanija traži ljude u BiH

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kandidati bi trebalo da budu spremni za rad u fleksibilnim uslovima, vikendom i praznicima, navodi se u oglasu

  • 2
stjuardesa Shutterstock

Sektor avio-saobraćaja po pravilu nudi zanimljive i izazovne poslovne prilike, a situacija s manjkom osoblja u globalnoj avio-industriji ide na ruku onima koji trtaže upravo takve poslove.

Pažnju javnosti u Bosni i Hercegovini ovih je dana izazvao jedan oglas za posao koji uz zanimljivo radno mesto nudi i vrlo dobru platu. 

Saudia Airlines, nacionalni avio prevoznik Saudijske Arabije, koji je jedan od najvećih na Bliskom istoku, zapošljava stjuarde i stjuardese iz Bosne i Hercegovine.

Ukoliko volite avione i tražite nove izazove u karijeri, a posebno volite da putujete, možda je prava prilika upravo pred vama, piše Poslovni dnevnik. 

Ako imate najmanje 21 godinu, a ne više od 30 godina, ako tečno govorite engleski i imate izvanredne komunikacione veštine, posao u Saudi Airlinesu je prilika za vas.

Kandidati bi trebalo da budu spremni za rad u fleksibilnim uslovima, vikendom i praznicima. Takođe se očekuje odgovarajuća fizička spremnost i opšte dobro zdravlje. Minimalni uslov je završena srednja škola ili viši stepen obrazovanja.

Kandidati mogu očekivati ​​konkurentnu platu, već od 4.000 KM (oko 2.000 evra) bez naknada. Nudi se stalno zaposlenje s punim radnim vremenom, popusti na putovanja i multikulturalno radno okruženje.

Od kandidata se očekuje da budu spremni da pruže uslugu putnicima, da budu spremni da odgovore u hitnim slučajevima i da pruže prvu pomoć ako je potrebno. Neophodno je da kandidati zadrže visoke standarde ličnog izgleda i ponašanja.

Samo oni kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani za prvi krug intervjua. Završni intervju će se održati u Sarajevu u avgustu ove godine.

(Telegraf Biznis)

Video: Najveći svetski sajam poslovne (biznis) avijacije EBACE u Ženevi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>