• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova obilaznica već u Gugl mapama: Za jednu grupu vozača označena je kao prioritetna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre tačno nedelju dana, u 9 sati u rad je puštena čitava trasa obilaznice oko Beograda

  • 1
Obilaznica, Beograd Prinstkrin: Tanjug.rs

Tek što je puštena u rad, nova obilaznica oko Beograda već se nalazi u Gugl mapama.

- Uspeli smo da u saradnji sa kompanijom Gugl unesemo u njihove mape novu obilaznicu oko Beograda. Obilaznica je označena kao prioritetna saobraćajnica za sve korisnike ovog servisa koji kao krajnju destinaciju navedu bilo koje drugo odredište izuzev Beograda - napisao je na Fejsbuk profilu Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Pre tačno nedelju dana, u 9 sati u rad je puštena poslednja deonica obilaznice oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, u dužini od oko 10 kilometara.

Posle više od 30 godina gradnje, od Batajnice do niškog auto-puta kod Bubanj Potoka, stiže se auto-putem u punom profilu, sa šest saobraćajnih traka, u dužini od 47 kilometara.

Završetkom obilaznice oko Beograda preusmerava se saobraćaj sa preopterećene osnovne mreže gradskih saobraćajnica na obilaznicu, što doprinosi skraćenju vremena putovanja za tranzitne tokove, smanjenju broja saobraćajnih nezgoda, troškova eksploatacije vozila, štetnih gasova i buke od vozila na užem gradskom području, kažu u Putevima Srbije.

(Telegraf Biznis)

Video: Ovako izgleda vožnja obilaznicom oko Beograda: Snimak iz automobila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>