• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Set ležaljki i suncobran na par metara od Porto Novog 8 evra: "Plaža jedna od lepših, bez kamenja u plićaku"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je za Telegraf ispričala čitateljka koja je krajem juna letovala u Crnoj Gori, ležaljke sa suncobranom na peščanoj plaži u Porto Novom kreću se od 45 evra pa naviše - u zavisnosti u kom ste redu od mora

  • 4
Đenovići Crna Gora Porto Novi Foto: Privatna arhiva

Čitateljka Telegrafa iz Beograda provela je nekoliko dana odmora u junu u Đenovićima u Crnoj Gori, i kaže da je komplet ležaljki i suncobran na plaži na par metara od luksuznog Porto Novog platila manje od 10 evra.

Porto Novi je čuveno luksuzno odmaralište na crnogorskom primorju. Dok šetnja njime podseća kao da ste u nekom letovalištu na Azurnoj obali, boravak na njegovoj plaži ipak je za one sa malo dubljim džepom.

Kako je za Telegraf ispričala čitateljka koja je krajem juna letovala u Crnoj Gori, ležaljke sa suncobranom na peščanoj plaži u Porto Novom kreću se od 45 evra pa naviše - u zavisnosti u kom ste redu od mora.

Đenovići Crna Gora Porto Novi Plaža u Porto Novom za koju treba najmanje 45 evra za set ležaljki Foto: Privatna arhiva

Ta cifra je za nju previsoka, pa je odmor provela na plaži u Đenovićima udaljenoj samo nekoliko metara od luksuznog odmarališta, odakle se vidi marina i jahte usidrene u Porto Novom.

Za dve ležaljke i suncobran je plaćala osam evra.

"Ako želite da vam na ležaljci bude udobnije pa uzmete i dušek, onda platite još po jedan evro, pa vam set ispadne 10 evra", kaže naša sagovornica.

Kako objašnjava, plaža je čista i pristupačna, a ulazak u vodu je postepen i bez kamenja u plićaku, što joj je veoma značilo jer je na odmoru bila sa ćerkicom.

"Nije imala problema da uđe u vodu jer nije bilo kamenja u plićaku, što nije slučaj sa drugim plažama u blizini gde vam za ulazak treba obuća za vodu ili da uskočite odmah u duboko, što moje dete nije moglo jer još uvek uči da pliva", govori Beograđanka.

Na kraju razgovora kaže da su uveče šetale do Porto Novog i uživale u prelepo uređenom ambijentu, dok su sa plaže u Đenovićima pratile luksuzne jahte i kruzere koji su krstarili primorjem.

(Telegraf Biznis)

Video: Od logora do luksuznog hotela: Poslednji snimci Mamule kao muzeja antifašističke istorije Bokelja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deda

    6. jul 2023 | 13:45

    Ala je lepa izmedju brodova sa desne i camaca i skutera sa leve strane. Pa realno u Grckoj na ovakvu plazu niko ne bi dosao da dele besplatno pice i da daju lezaljke da se nose kuci.

  • Gasa

    6. jul 2023 | 14:05

    Skupo.

  • Ivance

    6. jul 2023 | 16:24

    Kepsa plaza na Dunavu kod Novog Sada

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>