• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaplenjen Lamborgini prodat u Nemačkoj za 175.000 evra: Kupljen je za keš i bez probne vožnje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Automobil je prvo dobio muškarac koji je ponudio 168.000 evra, a onda se ispostavilo da nema novac kod sebe

  • 0
Lamborghini Aventador SVJ Foto: Shutterstock

Zaplenjeni luksuzni sportski automobil prodat je na aukciji u dvorištu šlep službe u nemačkom gradu Štutgartu. Ipak, sama prodaja nije išla glatko, javljaju nemački mediji.

Na aukciji je sportski automobil Lamborgini prodat za 175.000 evra. Procenjena vrednost luksuznog automobila bila je 210.000 evra.

Nekoliko je medija izvestilo o neobičnoj aukciji. U dvorištu šlep službe ujutro se okupilo 30-ak zainteresovanih. Crni trkači automobil mogao se promatrati sat vremena, ali probna vožnja nije bila dozvoljena, piše portal Fenix.

Nakon samo pet minuta, kažu, završen je krug nadmetanja koji je počeo sa upola manjom procenjenom vrednošću. Prema pisanju nemačkih medija, automobil je prvo dobio muškarac koji je ponudio 168.000 evra.

Ipak, onda se pokazalo da onaj koji je najviše ponudio nije imao novac kod sebe. Prema pisanju medija, glavna izvršiteljka suda prihvatila je samo trenutnu isplatu i to u gotovini.

Lamborgini Aventador prodat je u drugom krugu aukcije za 175.000 evra. Kupac je navodno trgovac automobilima. On je u poslednjoj sekundi na aukciju doneo 10.000 evra, da bi na kraju celokupni iznos mogao isplatiti u gotovini.

Kako javljaju mediji, nije poznato zašto je Lamborgini zaplenjen i ko je bio prethodni vlasnik. Automobil je navodno zaplenjen u avgustu 2022. godine u četvrti Rems-Mur, a navodno je uvezen iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Takođe je ostalo otvoreno pitanje hoće li kupac sam voziti automobil ili će ga prodati drugom vlasniku.

(Telegraf Biznis)

Video: Ovakav Lambordžini još uvek niste videli: Kakva genijalna ideja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>