• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trogodišnje krstarenje počinje u novembru: Odabran novi brod, još je veći od prethodnog

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi brod, MV Lara, izgrađen je 2003. godine - ima 627 kabina sa kapacitetom za 1.266 putnika

  • 0
Kruzer Foto: Shutterstock

Kada je Life at Sea Cruises u martu najavio svoje 36-mesečno putovanje, sa kabinama po ceni od 29.999 dolara po osobi godišnje, mnogi ljudi su požurili da rezervišu. Zvučalo je kao san zaljubljenika u putovanja - trogodišnje krstarenje, put oko sveta u potrazi za savršenim predelima za relativno pristupačnu cenu.

Ali izgleda da se taj san pretvorio u noćnu moru u maju, kada su točkovi otpali, deo tima napustio kompaniju zbog neslaganja oko samog broda, a putnici su se povukli iz preduzeća.

Sada se, međutim, čini da je projekat ponovo pokrenut, sa potvrđenim većim brodom koji bi na put trebalo da krene 1. novembra 2023. godine.

Life at Sea Cruises je sada u vlasništvu kompanije Mirai Cruises, kompanije sa 30-godišnjom istorijom poslovanja na Egejskom moru. Mirai je bio partner na krstarenju od samog početka.

Novi brod, MV Lara, izgrađen je 2003. godine ima 627 kabina sa kapacitetom za 1.266 putnika, ali Holms je rekao da planiraju da prodaju najviše 532 kabine, ili oko 85 odsto, kako bi stvari na brodu bile prostrane. Svaka kabina će imati oko 20 kvadratnih stopa više prostora nego na brodu Gemini.

Holms kaže da je kompanija uvek planirala da nabavi još jedan brod kako bi mogli da nastave svoje egejske rute. Umesto da kupe zamenu za brod Gemini, odlučili su da nađu još veći brod. Posada je prvi put videla novi brod u martu, kada je još reklamiran Gemini. Holms kaže da su nastavili da prodaju Gemini sve dok nisu bili sigurni da će sve sa Larom proći kako treba.

- Pogledali smo mnogo različitih plovila i dopao nam se njen raspored. Lara ima mnogo lepih javnih prostora, otvorenu palubu za bazen, stazu za trčanje. Restorani su lepi, barovi su veliki, ima mnogo prostora. Svidelo nam se kako je sve raspoređeno na njoj - kažu u kompaniji.

Veliki fokus nam je bio na zajedničkim javnim prostorima. Ne želite da budete zatvoreni u kolibi tri godine. Lara ima sjajne natkrivene spoljašnje prostore, otvorene prostore i palubu na vrhu sa koje možete da gledate zvezde.

(Telegraf Biznis)

Video: Može li to u Srbiji da bude dobar biznis: Doktorka Jovana razbija mitove o veganskoj ishrani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>