• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Važno obaveštenje za naše putnike koji treba da se vrate iz Katanije: Er Srbija leti sa drugog aerodroma

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija već je aplicirala i dobila slot na aerodromu u Palermu

  • 1
Er Srbija avion Airbus A330 Foto: Salinger Igor

Usled požara, koji je u ranim jutarnjim časovima izbio na aerodromu u Kataniji, avio-kompanije su prinuđene da lete sa alternativnih aerodroma na Siciliji.

Prema trenutnim informacijama, taj aerodrom će biti zatvoren do srede. Nacionalna avio-kompanija Er Srbija već je aplicirala i dobila slot na aerodromu u Palermu.

"Let Er Srbije JU538 između Beograda i Katanije, planiran za danas u 13:20 časova, poleteće iz Beograda za Palermo, danas u 20:30 časova po lokalnom vremenu. Sletanje u Palermo očekuje se u 22:25 po lokalnom vremenu. Za putnike na tom letu organizovan je autobuski prevoz između Palerma i Katanije, tačnije do trga Piazza Papa Giovanni XXIII u Kataniji", navodi se u saopštenju.

Let Er Srbije JU539, iz Katanije za Beograd, koji je trebalo da poleti u 16 časova, pomeren je za 23:30 časova po lokalnom vremenu i poleteće sa aerodroma u Palermu.

"Za putnike na tom letu organizovan je autobuski prevoz između Katanije i Palerma. Polazak autobusa iz Katanije za Palermo biće u 17 časova po lokalnom vremenu sa adrese Piazza Papa Giovanni XXIII (kod izlaza iz metro stanice Giovanni XXIII). Vozači autobusa imaće jasno istaknut natpis Er Srbija i spisak sa imenima putnika", dodaje se u saopštenju.

Navodi se i da je avio-kompanija u kontaktu sa svim putnicima nezavisno da li su kartu kupili samostalno ili posredstvom partnerskih turističkih agencija koje imaju aranžmane na Siciliji. Za sve putnike Er Srbije obezbeđen je autobuski prevoz između Katanije i Palerma.

Za više informacija, putnici se mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili Er Srbija stranice na društvenim mrežama.

(Telegraf Biznis)

Video: Zavirite na novi terminal beogradskog aerodroma Nikola Tesla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki🇷🇸🇷🇸

    17. jul 2023 | 16:49

    Jednom ste mi anulirali let bez objašnjenja i više nikad sa Air Serbia

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>