• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog požara u Kataniji još uvek preusmeravanje letova: Ovako će leteti Er Srbija u narednim danima

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

O svim detaljima putnici će biti blagovremeno obavešteni

  • 0
Er Srbija Aerodrom Nikola Tesla Foto: Mateja Beljan

Posle požara koji je u ponedeljak, 17. jula 2023. godine, izbio na aerodromu u Kataniji, još uvek su izuzetno ograničene mogućnosti za sletanje i poletanje sa tog aerodroma, a prioritet imaju avio-kompanije iz zemalja Šengen zone. Otežavajuću okolnost predstavlja i činjenica da aerodrom u Palermu, koji je Er Srbija koristila u ponedeljak, nije u mogućnosti da prihvati sve letove preusmerene iz Katanije.

Posledično, sutrašnji (petak, 21. jul 2023. godine) let Er Srbije JU538, između Beograda i Katanije, kao i let JU539 između Katanije i Beograda preusmereni su na aerodrom Lamecija Terme (SUF).

Let Er Srbije JU538 između Beograda i aerodroma Lamecija Terme, poleteće sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ sutra (petak, 21. jul 2023. godine) u 13:30 časova. Za putnike na tom letu organizovan je autobuski prevoz između aerodroma Lamecija Terme i aerodroma u Kataniji, kao i aerodroma Lamecija Terme i trga Piazza Papa Giovanni XXIII u Kataniji.

Kada je reč o putnicima koji treba da se vrate iz Katanije za Beograd sutrašnjim letom Er Srbije JU539, poletanje sa aerodroma Lamecija Terme biće u 16:00 časova po lokalnom vremenu. Za putnike na tom letu organizovan je transfer do aerodroma Lamecija Terme koji uključuje autobuski prevoz i trajekt.

Polazak autobusa za putnike koji putuju mimo turističkih grupa biće u 9 časova ujutru po lokalnom vremenu sa trga Piazza Papa Giovanni XXIII u Kataniji. Putnici turističkih grupa domaćih agencija će informacije o vremenu i mestu polaska transfernih autobusa dobiti od agencijskih vodiča.

Er Srbija je u kontaktu sa svim putnicima, bez obzira da li su kartu kupili samostalno ili posredstvom partnerskih turističkih agencijama koje imaju aranžmane na Siciliji.

Naredni letovi Er Srbije između Beograda i Katanije, planirani za ponedeljak, 24. jul 2023. godine i petak, 28. jul 2023. godine, takođe će biti preusmereni na aerodrom Lamecija Terme. O svim detaljima putnici će biti blagovremeno obavešteni, saopštila je ova kompanija.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>