• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Siniša Krneta više nije direktor Beogradske Berze: Nadao se novom IPO, želeo Telekom na berzi

Vreme čitanja: oko 1 min.

U jednom od brojnih izjava za Telegraf Biznis govorio je koliki je značaj berze za jedno društvo

  • 1
Siniša Krneta Foto: PROMO/Beogradska berza

Siniša Krneta objavio je juče na svom nalogu na LinkedIn-u da više nije direktor "Beogradske Berze".

- Nakon iskrene posvećenosti duže od 22 godine i 8 godina vodstva, odlučio sam da je vreme da se moje putovanje sa Beogradskom berzom završi - napisao je Krneta na svom profilu.

- Zahvalan sam svojim koleginicama i kolegama sa Beogradske berze na poverenju, podršci, predanosti, posvećenosti i hrabrosti. Privilegija je bila voditi tim koji je sanjao velike snove, raditi i biti predan njihovom ostvarenju. I njima i Beogradskoj berzi iskreno želim da ih dosegnu! Zahvaljujem se i svima vama u zemlji i regionu, na saradnji, zajedničkom učenju i borbi da tržišta kapitala u našim zemljama postavimo u funkciju rasta naših ekonomija. Privilegija je bila biti deo porodice tržišta kapitala, upoznati i raditi sa vama, privilegija su stečena prijateljstva. Siguran sam da će nam se putevi ponovo ukrstiti.

Pre 8 godina došao na mesto direktora Beogradske berze

Siniša Krneta odabran je 2015. godine za direktora Beogradske berze, a na tu poziciju je došao sa mesta direktora Berza poslovnih operacija.

Rođen je 1974. godine, diplomske studije je završio na Fakultetu za menadžment u Beogradu, na kom je bio na poziciji asistenta na predmetu "Mikroekonomija". Master studije je završio 2011. godine na FON-u.

Profesionalnu karijeru je započeo 1997. godine u Kapital banci Beograd, na poslovima trgovine finansijskim derivatima. Na Beogradskoj berzi je od 2001. godine i od tada je na rukovodećim mestima, najpre na poziciji rukovodioca odeljenja za trgovanje, a od 2004. godine bio je direktor Sektora poslovnih operacija.

 U jednom od brojnih izjava za Telegraf Biznis govorio je koliki je značaj berze za jedno društvo, ali i koga priželjkuje na istoj.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>