• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovom restoranu na ručak se čeka 4 godine: Mesto u malom pabu u Engleskoj teže dobiti nego u Njujorku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na njihovoj internet stranici kupci su upozoreni da su rezervacije za nedeljne večere zatvorene "u doglednoj budućnosti"

  • 2

Nepretenciozni pab u Engleskoj proglašen je za restoran u kome se najteže dobija mesto na svetu, čime je nadmašio i uzavrelu njujoršku scenu.

Smešten u Bristolu, u brdima dva i po sata od Londona, The Bank Tavern trenutno ima zapanjujuću listu čekanja od četiri godine. Poznata po nedeljnim pečenjima, lista čekanja malog lokalnog restorana najviše se odnosi na nedeljni ručak.

Veoma popularan jelovnik obično se sastoji od retke govedine koja je odležana 30 dana, sporo kuvane svinjske potrbušine, jagnjećeg buta pečenog u medu i ruzmarinu i vekne od sočiva.

Gosti mogu da biraju i između glaziranih svinjskih stomaka od javora, sa salatom od kupusa, uz kuglice od grčkih lignji i čorbu od crvenog sočiva.  Opcije deserta se sastoje od pavlove od jagode i bele čokolade, kolača od limončela i panakote sa jogurtom od malina. Za obrok od tri jela cena iznosi 35 dolara ili 56 dolara za dvoje.

Na njihovoj internet stranici kupci su upozoreni da su rezervacije za nedeljne večere zatvorene "u doglednoj budućnosti". U 2019. godini domaći sos i pudinzi stavili ovaj nedeljni obrok na vrh, proglasivši ga najboljim u Britaniji.

(Telegraf Biznis)

Video: Burger na laboratorijski način: Nema više ubijanja krava, meso u tanjiru direktno iz epruvete

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>