• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slučajno rezervisala ceo hotel na Baliju za siću: Evo šta se tačno dogodilo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rečeno joj je da je ono što je mislila da je Airbnb nedavno pretvoreno u hotel

  • 1

Jasmin Gordon (26) iz Somerseta u Velikoj Britaniji, planirala je da rezerviše odmor iz snova za svoju porodicu, posebno za baku i dedu, koji su oduvek želeli da odu na Bali.

Rezervišući unapred, Jasmine je prvobitno rezervisala smeštaj preko Airbnb-a u koji stane sedam članova njene porodice, ali je dobila mnogo više nego što je očekivala kada je nedelju dana pre polaska otkrila da je u međuvremenu smeštaj renoviran, pa je ustvari rezervisala ceo hotel.

Rečeno joj je da je ono što je mislila da je Airbnb nedavno pretvoreno u hotel, a nakon nekih pregovora sa menadžmentom, to je nedelju dana bio dom Jasmin i njene porodice.

- Imaju stalno osoblje, obezbeđenje, kuvare i kolica za golf da vas voze okolo. Veoma je velika vila za Airbnb, ali prilično mala za hotel, svaka soba ima bravu na vratima i sopstveni aparat za kafu - rekla je ona.

Njih ima samo sedmoro, a u hotel može da stane 18 ljudi. Jasmin, menadžer marketinga na društvenim mrežama, priznala je da je veličina hotela malo zbunila kada su stigli u ovaj letnji raj.

- Nemate svoju kuhinju. Tamo je restoran sa kuvarom kod koga svaki dan do 23 sata možete naručiti doručak, ručak i večeru - rekli su im kada su stigli.

Isprva je pomislila da je malo bizarno kada je sve samo za nju i njenu porodicu. Uprkos prvobitnoj zabuni oko rezervacije, Jasmin je nesreću opisala kao ostvarenje snova za svoju porodicu i posebno za baku i dedu.

Korisnici TikTok-a bili su podjednako iznenađeni kako je Jasmin postigla takav dogovor.

- Ako vam treba još jedan član porodice, dostupan sam za usvajanje - napisao je jedan od njih.

(Telegraf Biznis)

Video: Bezos leteo u svemir: Jedan od najbogatijih ljudi otvorio vrata za komercijalne letove u kosmos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    28. jul 2023 | 15:21

    Ovaj mladi svet toliko usamljen da sad počeli na odmore da vode babe i dede.Pa jes.Uplati babi Bali a ti uzivaj sa svojom ekipom

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>