• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od jeseni nas očekuje preko 60 manifestacija: Beogradski sajam je "mesto koje je video ceo svet"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija navodi i da organizovanje EXPO Beograd 2027 predstavlja novu platformu koja će i Srbiji i Beogradu i Beogradskom sajmu omogućiti da svetu predstave kulturu, tradiciju i potencijale

  • 0
Beogradski sajam turizma, Međunarodni sajam turizma

Foto: Ustupljene fotografije/Beogradski sajam turizma

"Ova rekordna brojka zaokružiće izuzetnu poslovnu godinu kao rezultat rada i strasti svih koji Sajam žive i učestvuju u poduhvatu", navodi se u zvaničnom saopštenju Beogradskog sajma, kojeg od jeseni očekuje preko 60 manifestacija.

Kompanija navodi i da organizovanje EXPO Beograd 2027 predstavlja novu platformu " koja će i Srbiji i Beogradu i Beogradskom sajmu omogućiti da svetu predstave kulturu, tradiciju i potencijale u tri meseca trajanja velikog međunarodnog projekta koji pomera granice".

- Uspeh nije slučajan, plod je dobrog planiranja i predanog rada, vizije i posvećenosti svih koji čine tim Beogradskog sajma. Istorija prepuna izazova i uspona pokazala se kao preduslov za zajednički uspeh u prevazilaženju svih prepreka kako bi kompanija ostala sinonim za vrhunsku organizaciju i profesionalizam.

Izuzetna je agenda jesenjih manifestacija koje bi trebalo da zadovolje najširi mogući spektar interesa i potreba i posetilaca i partnera - od muzičkih, umetničkih i sportskih događaja koji donose radost i kulturološko bogatstvo, preko privrednih sajmova koji podstiču razvoj i ekonomsku saradnju, do tehničko-tehnoloških i vojnih, koji približavaju najnovijim tehnologijama i inovacijama - navodi se u saopštenju.

Među 60 manifestacija naći će, već dobro etablirani, sajmovi knjiga, nameštaja i mašina i alata za drvnu industriju, grafičke, papirne i kreativne industrije, Wine vision by Open Balkan, naoružanja i vojne opreme, energetike i ekologije, medicine i stomatologije, etno hrane i pića, obrazovanja i nastavnih sredstava, zimske opreme, kozmetike, estetike i zdravlja i još toliko drugih, koji će u predstojećim mesecima ljudima činiti korist i zadovoljstvo, a društvu, državi i privredi nove korake u svet sposobnih i moćnih.

- Dok se s poštovanjem priseća slavne prošlosti, Beogradski sajam ponosno gleda napred u budućnost i grabi nove mogućnosti i izazove. To podrazumeva liderstvo u sajamskoj industriji i privrednom razvoju, inspiraciju za druge, Beogradski sajam je “mesto koje je video ceo svet” - zaključuje se  u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Video: Momirović: Expo 2027. najveći događaj koji će biti organizovan u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>