• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Restoran brze hrane nudi besplatne sendviče do kraja života onome ko uradi jednu bizarnu stvar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sabvej je nedavno objavio da je lanac uložio više od 80 miliona dolara u delikatesne sekače za meso

  • 1
Subway sendvici Foto: Shutterstock

Lanac brze hrane Sabvej nudi jednom srećnom obožavaocu neobičan način da osvoji besplatne sendviče do kraja života. Lanac brze hrane objavio je da će kupac koji pristane da legalno promeni svoje ime u Subvej imati pravo na besplatne Subvej sendviče doživotno.

Od kupaca koji su zainteresovani za takmičenje se traži da posete SubvayNameChange.com i obavežu se da će legalno promeniti svoje ime. Ponuda važi od 1. avgusta do 3. avgusta u ponoć, piše FOX Business.

Konkurs je otvoren samo za kupce starije od 18 godina u svih 50 američkih država, a stanovnici Vašingtona moraju imati 21 godinu ili više, dok stanovnici Alabame moraju imati najmanje 19 godina.

Sabvej će izabrati jednog srećnog dobitnika koji će dobiti besplatne sendviče i preuzeti novi identitet - objavio je lanac sendviča u saopštenju za javnost. Kompanija nudi da pokrije sve pravne troškove koji proizilaze iz promene imena.

Sabvej je nedavno objavio da je lanac uložio više od 80 miliona dolara u delikatesne sekače za meso kako bi mogao napraviti sveže nareske za kupce. Dodati su i novi recepti za sendviče, uključujući grend slem šunku, pečenje od belog luka, titan ćurku i zver.

(Telegraf Biznis)

Video: Britanka slučajno iznajmila ceo najluksuzniji hotel na Baliju umesto par soba: Dobila raj od odmora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>