• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Matel traži nekoga ko će da igra UNO karte 4 sata dnevno, 4 nedelje za 4.444 dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko ne bi želeo da provede svoja popodneva igrajući UNO i najbolje od svega, da bude plaćen za to - kažu u ovoj kompaniji

  • 0
UNO, igra kartama Foto: Shutterstock

Kompanija Matel nudi jedinstveno radno mesto - traži glavnog igrača igre UNO koji bi kroz igranje upoznao fanove sa novom kartaškom igrom UNO Kvatro.

Osoba koja dobije ovaj posao biće odgovorna za igranje igre četiri sata dnevno, četiri dana u nedelji tokom četiri nedelje, navodi se u saopštenju kompanije Matel.

Zaposleni će sa ovakvim radnim vremenom dobijati nadoknadu od 4.444 dolara svake nedelje za igranje UNO Kvaatro i za podučavanje obožavalaca novim pravilima, piše FOX Business.

- Stalno tražimo nove načine da se fanovi angažuju sa UNO-om, a sa potragom za glavnim igračem UNO-a, mi donosimo ovu igru fanovima na način koji nikada ranije nisu iskusili - rekao je Rej Adler, potpredsednik Matela i globalni šef igara u Los Anđelesu.

- Oduševljeni smo što možemo ponuditi radno mesto vrhunskom igraču UNO-a i da u isto vreme svetu predstavimo našu potpuno novu igru, UNO Kvatro. Ko ne bi želeo da provede svoja popodneva igrajući UNO i najbolje od svega, da bude plaćen za to - kaže Adler.

Glavni zahtevi za posao uključuju ljubav prema brendu UNO, sposobnost razgovora sa publikom i izazivanje drugih da igraju ovu igru, kao i sposobnost da rade u Njujorku.

Obožavaoci koji misle da je ovo posao za njih mogu se prijaviti do 10. avgusta tako što će na UNO-ovom TikTok kanalu postaviti video za prijavu.

(Telegraf Biznis)

Video: Gumene dečije igračke pune buđi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>