• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bracike uzvraćaju udarac Margo Robi i Barbi: Stiže nova lutka na tržište, upoznajte "Kajli"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je prva ovakva saradnja za kompaniju

  • 0
Kylie Jenner, bratz Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Iako su se Bratz lutke (tzv. Bracike) pojavile decenijama nakon Barbi, mnogim devojčicama prirasle su srcu, a danas bi verovatno bila mrtva trka kada biste mlađe generacije upitali: "koja lutka im je draža?".

Ipak, nekako su se našle u zapećku nakon što je dugoočekivani Barbi film konačno ugledao svetlost dana. Masa je "poludela", roze boja je preplavila svet, a mnoge žene požurile su do tavana da pronađu svoju omiljenu lutku.

Neki bi rekli - ovo je kraj za Bratz, ali ne i njeni tvorci. Umesto toga, odlučili su se za saradnju sa ženom koja će ih vratiti na police - pozdravite mini verziju Kajli Džener.

U pitanju je prva ovakva saradnja sa poznatom ličnošću za kompaniju i u pitanju je limitirana serija lutki prenosi Pagesix.

Bratz Kajli nosi stajling sa Met Gale 2019. godine, kada je prava Kajli nosila Versaće haljinu u boji lavande, ukrašenu perjem u istoj boji, dok je druga verzija lutke u crnoj haljini sa korsetom i kristalnom krunom, koju je Kajli nosila na otvaranju izložbe Tieri Mugler prošlog novembra.

Cena lutke je 9.99 dolara i dolazi uz mini aksesoar, kao što su Kajlin prepoznatljivi kabriolet ili pak sa telefonom u obliku usana, koji simbolizuje influenserkinu kolekciju sjajeva.

- Oduvek sam bila fan Bratz lutki i uvek sam želela da imam svoju Bratz - rekla je Kajli.

Umetnički direktor Bratz Čelsi Grin dodala je da su ona i njen tim obezbedili da figurice "budu što autentičnije".

(Telegraf Biznis)

Video: Dobili smo recept za najbolji burek

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>