• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je neprihvatljivo": Planina kofera na aerodromu u Parizu, godinu dana pre Olimpijskih igara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kvar na opremi za sortiranje kofera pogodio je 10.000 putnika

  • 0
Francuska aerodrom Orli, prtljag gužva kolaps Foto: STEFANO RELLANDINI / AFP / Profimedia

Zbog kvara na opremi za sortiranje kofera na aerodromu Orli u Parizu, u četvrtak je došlo do kašnjenja letova, a mnogi putnici su u avion ušli bez svog prtljaga navodi France24.

Kvar je trajao od jutra do 19 časova, a procenjuje se da je uticao na 10.0000 putnika na 40 letova. Ulazak na terminal 4 bio je zabarakidiran "planinom kofera", s obzirom da je osoblje reklo putnicima da ostave obeležene stvari ispred.

Avio-operater je pokušao da umanji smetnje tako što su avioni koristili druge terminale na Orliju ili koristili pariski aerodrom Šarl de Gol.

Mlađi ministar saobraćaja Klement Bon nazvao je situaciju "neprihvatljivom", samo nekoliko nedelja nakon što je vlada dala niz predloga za poboljšanje kvaliteta usluge uoči Olimpijskih igara sledeće godine.

- Upravo je to tip konkretnih stvari koje treba da gledamo - rekao je Bon i dodao: "kada jedna karika lanca pukne, imate zaista veliki problem".

(Telegraf Biznis)

Video: Zavirite na novi terminal beogradskog aerodroma Nikola Tesla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>