• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jednom pokazala zašto je zovu "Kvin Bi": Platila 100.000 dolara železnici da fanovi mogu da se vrate kući

Vreme čitanja: oko 1 min.

Početak turneje pop pevačice uticao je na rast inflacije u Švedskoj

  • 0

Koncert Bijonse u Merilendu pomeren je za dva sata usled vremenskih neprilika, a ono što je pevačica uradila po tom pitanju, dokaz je zašto je sa pravom smatraju jednom od najuspešnijih umetnica današnjice.

Da ništa ne bi poremetilo koncert i ljude koji su želeli da je čuju, ova pop pevačica je odlučila da plati 100.000 dolara železnici kako bi nastavili da saobraćaju vozove sat vremena duže, i na taj način omogući svim fanovima da se vrate svojim kućama.

Prema saopštenju, dodatni sat je "finansiran od strane turneje da bi se pokrili troškovi od 100.000 dolara za vožnju više vozova, držanje svih 98 stanica otvorenim za izlazak kupaca i druge operativne troškove", prenosi Business Insider.

Početak svetske turneje u Švedskoj doveo je u maju do tolikog porasta potražnje za hotelskim smeštajem i broja rezervacija u restoranima, odnosno do porasta cena, tako da je u toj zemlji u istom mesecu prijavljena inflacija od 9,7 odsto, što je više nego očekivano.

(Telegraf Biznis)

Video: Šta smo sve jeli u Seulu, da li biste ovo probali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>