• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luksuzna vila u obliku NLO, pogled na more i nigde komšija na vidiku: Raj na ostrvu za 7,5 miliona evra

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbliža kuća je udaljena kilometar, što znači da možete uživati u grčkoj lepoti, suncu i pogledu u potpunom miru

  • 0
Luksuzna vila u obliku NLO-a Foto: Jam Press/JK Property & Yachting / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Luksuzna vila, koja po obliku podseća na neidentifikovani leteći objekat (NLO), trenutno se prodaje za 7,5 miliona evra.

Vila se nalazi na ostrvu Antiparos u Egejskom moru u Grčkoj i zajedno sa svojim velikim kružnim krovom i otvorenim pogledom na zvezde, pruža nezaboravno iskustvo i pleni šarmom.

Vila se prostire na površini od 2.647 kvadratna metra. Pogled na Egejsko more, nula komšija i arhitektura koja oduzima dah je ono što nudi ova moderna vila od 9,3 miliona (7,5 miliona evra) pod nazivom Kronus - koja je ujedno i jedna od najskupljih nekretnina na grčkom ostrvu Antiparos.

Dizajnirana od strane DECA Architekture sa sedištem u Atini, čija je misija da dizajnira impresivne građevine koje nude iskustva koja se povezuju sa ljudskim čulima i emocijama, Kronus svakako oduševljava.

Smeštean na kikladskom grčkom ostrvu Antiparos, poznatom po jednostavnim luksuznim hotelima, ova vila je izuzetno zavučena i odiše privatnošću. Najbliža kuća je udaljena kilometar, što znači da možete uživati u grčkoj lepoti, suncu i pogledu u potpunom miru.

Kronus je polu-podzemno imanje ugrađeno u prirodnu padinu brda i ima sferni, gotovo futuristički oblik. U pitanju je dom sa prirodnim kamenom i betonom i unutrašnjim prostorima otvorenog tipa koji prate zakrivljenost arhitekture.

Kuća ima šest spavaćih soba, devet kupatila, dva polu-kupatila i 3.164 kvadrata stambenog prostora. Postoje dva nivoa, svaki sa izuzetnim pogledom na okean.

Glavni deo krova pruža hladovinu, dok se centralno dvorište sa stablom limuna otvara da obezbedi prirodno svetlo za dom. Dizajn enterijera sadrži čiste linije, neutralnu paletu boja i dekor inspirisan prirodom koji se obično viđa na grčkim ostrvima, što je često rustikalni boho-šik stil uparen sa sofisticiranim arhitektonskim elementima.

(Telegraf Biznis)

Video: Zavirite u novo ruho kultne zgrade Beograda: Animirani prikaz budućeg izgleda BIGZ-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>