• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova filijala ALTA Banke

Vreme čitanja: oko 1 min.

ALTA Banka je, osluškujući potrebe tržišta, 07. avgusta 2023. godine otvorila novu filijalu u Nišu koja dokazuje razvoj, stabilnost i pouzdanu podršku građanima i privredi

  • 0
ALTA Banka Foto: Promo/ Tamara Antonović

Širenjem poslovne mreže ALTA Banka nastavlja da proširuje dostupnost svojih usluga i pruža servis velikom broju novih i postojećih klijenata.

Široka paleta bankarskih proizvoda, kvalitetna usluga, pouzdanost i iskustvo kao i stručno osoblje i moderan i prijatan ambijent su ključni benefiti koji doprinose zadovoljstvu postojećih i novih klijenata ALTA Banke.

Tokom otvaranja nove filijale, kako gostima tako i zaposlenima se obratila predsednica Izvršnog odbora, dr Una Sikimić.

ALTA Banka Foto: Promo/ Tamara Antonović

-Posebno nam je zadovoljstvo što je ALTA Banka od danas otvorila vrata naše poslovnice u gradu Nišu, trećem po veličini gradu u našoj zemlji, kako bi bili dostupan servis našim klijentima od Niša, preko Beograda do Novog Sada i Subotice, pored Vršća i Lučana, uz planove da nastavimo širenje naše poslovne mreže. Pozivam građane i privrednike u Nišu, i okolnim mestima, da posete našu poslovnicu, da se obrate našim zaposlenima koji će im pružiti servis, dati savet i sa kojima će, verujem, pronaći način za započinjanje uspešne saradnje.

Nakon obraćanja predsednice Izvršnog odbora, usledio je prigodan koktel, praćen džez muzikom u duhu Nišville Jazz Festivala čiji je sponzor ALTA Banka.

ALTA Banka Foto: Promo/ Tamara Antonović

Nova filijala ALTA Banke se nalazi u samom centru Niša, na adresi Vožda Karađorđa broj 2. Otvorena je radnim danima od 08h do 20h kao i subotom od 08h do 13h.

U toku je promotivni period u ALTA Banci u vezi sa besplatnim održavanjem računa, sigurne štednje, kao i keš kredita i kredita za refinansiranje. Dodatne informacije, o svim uslugama i proizvodima koje ALTA Banka pruža, možete pronaći putem site-a altabanka.rs kao i pozivom na broj 018/ 41 56 999.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>