• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raspisan konkurs za izbor novog direktora EPS-a: Potreban fakultet, engleski jezik i 10 godina iskustva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kandidatima koji budu ušli u uži krug biće neophodan čist dosije policijskih i poreskih vlasti, kao i drugih relevantnih institucija

 • 2
Elektroprivreda Srbije, EPS logo

Foto: Shutterstock

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije (EPS) raspisalo je danas konkurs za izbor novog generalnog direktora.

Kako je objavljeno u oglasu, konkurs je otvoren do 15. septembra 2023. godine do kada zainteresovani kandidati mogu da šalju svoje biografije na mejl adresu belgrade@boyden.com.

Navedeno je da je za oglašenu poziciju poželjno posedovanje relevantne magistarske diplome ili najmanje relevantne diplome osnovnih studija.

Neophodno je da kandidat tečno govori engleski jezik i da poseduje visok nivo integriteta, izuzetne komunikacijske veštine i agilnost, kao i organizacione sposobnosti i sposobnosti upravljanja ljudskim resursima.

Kandidat mora biti uspešan rukovodilac koji poseduje najviši nivo menadžerskih veština, a mora imati i iskustvo u vezi sa energetskim sektorom, kao i iskustvo u korporativnim reformama i programima transformacije.

Potrebno je i da ima najmanje 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama. U oglasu piše i da ličnost i iskustvo novog generalnog direktora moraju izazvati poverenje unutar i van kompanije.

Dodaje se i da će generalni direktor u najbližoj saradnji sa Nadzornim odborom, preuzeti vodeću ulogu u oblikovanju strateškog pravca, komercijalnog uspeha i budućeg rasta EPS-a. Takođe se navodi i da će generalni direktor EPS-a imati zadatak da obezbedi liderstvo, nadzor i podršku za pokretanje transformacije i implementaciju strategije kompanije.

Negovanje kulture stalnog poboljšanja i napora za upravljanje promenama biće od ključnog značaja sa ciljem prihvatanja transformacionihinicijativa i njihovog izvršenja, piše u oglasu. Navodi se i da će kandidatima koji budu ušli u uži krug biti neophodan čist dosije policijskih i poreskih vlasti, kao i drugih relevantnih institucija.

(Telegraf Biznis)

Video: 9 efikasnih načina za uštedu energije na poslu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • ARS

  11. avgust 2023 | 17:16

  Zašto se ne piše šta se dešava sa novim, trebalo je da bude u Martu, generatorom u kostolačkoj termoelektrani ?

  2
  0

  Podelite komentar

 • 🤣🤣🤣

  11. avgust 2023 | 12:41

  Ahahaaaa, Ajmo sve iz pocetka

  2
  0

  Podelite komentar

 • Eur: <% exchange.eur %>
 • Usd: <% exchange.usd %>