• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rekonstruiše se put u selu Jablanica kod Bujanovca: Ispunjeno obećanje predsednika Vučića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radi se i na krčenju šiblja duž trase i postavljanju cevastih propusta paralelno

  • 0
Rekonstrukcija puta kod Jablanice Foto: MGSI

U selu Jablanica u opštini Bujanovac, u skladu sa obećanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i po hitnom nalogu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića, počeli su radovi na obnovi pristupnog puta.

Pomoćnik direktora JP "Putevi Srbije" Ivan Tejić, koji je obišao radove u ovom naselju, precizirao je da se danas nasipa drobljeni kameni agregat kao podloga, pred asfaltiranje.

- Prilikom skorašnje posete manastiru Prohor Pčinjski, predsednik Aleksandar Vučić je obećao meštanima Jablanice, u opštini Bujanovac asfaltiranje pristupnog puta. Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić odmah je izdao hitan nalog za početak radova i radovi su počeli - rekao je Tejić.

Saobraćajnica će biti 3,3 kilometra dužine, tri metra širine asfaltnog zastora i bankine od po pola metra.

- Radi se i na krčenju šiblja duž trase i postavljanju cevastih propusta paralelno - dodao je Tejić.

Početak asfaltiranja se ocekuje u narednih mesec dana. Tejić je tokom obilaska porazgovarao sa meštanima, koji su zahvalili predsedniku na obnovi puta.

- Razgovarao sam i sa Srđanom Milosavljevićem, kome je predsednik obećao asfaltiranje ovog puta. Nije bio iznenađen dolaskom mašina. Tako da je i ovo obećanje predsednika ispunjeno - rekao je pomoćnik direktora "Puteva Srbije".

(Telegraf Biznis)

Video: Vesić: Ovo nije samo lokalni put, već ima regionalni značaj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>