≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putari posle posete Vučića već rade na asfaltiranju puteva: Radovi u tri pribojska naselja

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi asfalti se očekuju već u naredne dve nedelje

Radovi, PRiboj Foto: MGSI

U tri pribojska naselja - Kalafati, Bare i Ćetanje, putari uveliko izvode radove na asfaltiranju ulica, što je tokom posete tom kraju obećao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je nedavno u razgovoru sa predstavnicima bošnjačke zajednice u Priboju, na njihov zahtev, obećao da će ulice u tri naselja biti uređene i asfaltirane i odmah izdao nalog JP "Putevi Srbije" da se krene u realizaciju.

"Proceduru je pokrenuo ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je izdao hitan nalog za rad na rekonstrukciji tih puteva, a putari su u kratkom roku izašlu na teren, tako da ispunjavamo i ovo obećanje predsednika", rekao je pomoćnik direktora "Puteva Srbije" Ivan Tejić, koji je danas obišao radove u blizini Priboja.

Naveo je da su lokalne zajednice u sva tri mesta pružile pomoć putarima, tako što su im odmah posle posete predsednika, olakšali početak radova i posekli šiblje pored puta.

"Time su pokazali zahvalnost na brzoj reakciji, jer su mašine već narednog dana došle u Kalafate, a zatim u druga dva naselja", dodao je Tejić.

On je rekao da će u Kalafatima biti asfaltiran put u duzini od 2,5 kilometra, a širine tri metra, dok su putevi u Barama i Ćetanju dugi po 1,5 kilometar, a široki po tri metra.

"Prvi asfalti se očekuju već u naredne dve nedelje", kazao je Tejić.

Podsetio je da je predsednik Vičić obećao i četiri kilometra dug nov put u opštini Prijepolje, kao veza naselja Hrta - Jagnjila - Brajkovac, gde se, takođe, već uveliko radi.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    12. avgust 2023 | 16:35

    Put je od velikog znacaja za stanovnike pribojskih naselja.

  • Ceca

    12. avgust 2023 | 16:43

    Građani vole Vucica, jer nikada ne daje lazna obecanja.

  • Ana

    12. avgust 2023 | 17:45

    Sjajna vest za mestane Priboja. Vucic je jos jednom pokazao da je uvek tu za svoj narod!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>