• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snažna budućnost ženskog preduzetništva

Vreme čitanja: oko 2 min.

She’s Next inicijativa i u 2023. obezbeđuje pogodnosti za sve sadašnje i buduće žene preduzetnice

  • 0
Visa Foto: Ivana Todorović

Žensko preduzetništvo je aktuelna tema koja sve više interesuje ambiciozne dame u Srbiji. Kao kompanija koja se zalaže za osnaživanje i adekvatnu edukaciju, Visa je pre nekoliko godina globalnu inicijativu She’s Next pokrenula i u Srbiji. Uspesi postignuti tokom prošle godine su bili motivacija i smernica za dalje aktivnosti i kreiranje dodatnih sadržaja koji će biti idealna podrška na putu ka kreiranju uspešne preduzetničke priče. Zato, ove godine u sklopu She’s Next, empowered by Visa kampanje sve članice zajednice čekaju sjajni noviteti koji će im na idealan način pomoći da započnu poslovanje u pravom smeru.

Ova godina označava poseban trenutak za sve članice She’s Next zajednice jer noviteti kojima će imati pristup uključuju i finansijsku podršku namenjenu ženama preduzetnicama i onima koje teže tom statusu, što dodatno obogaćuje celokupnu podršku koju She’s Next inicijativa pruža. U eri u kojoj je digitalna prisutnost neophodna za prosperitet poslovanja, She’s Next preduzima dodatan korak – podrškom pri osnivanju čak 20 online prodavnica izabranim članicama njihove zajednice, pomoći će da na najbolji način prezentuju proizvode i organizuju njihovu prodaju.

Najznačajnija inovacija je konkurs koji će najboljim preduzetnicama doneti i finansijsku podršku nakon predstavljanja projekata na Velikom edukativnom događaju krajem novembra. Najbolji projekti biće predstavljeni stručnom žiriju, nakon čega će odabrani biti nagrađeni finansijskom podrškom za njihovu realizaciju.

U duhu pažljivog osluškivanja potreba, ova godina donosi i mnoštvo novih edukativnih materijala, prilagođenih ženama širom Srbije. Prvi koraci za sadašnje i buduće preduzetnice uključuju online sesije koje će omogućiti ženama da se upoznaju sa temama koje su bitne na početku njihove poslovne priče.

Online sesije koje će biti dostupne svim članicama zajednice uključuju:

  • Komunikacija putem društvenih mreža, vođena od strane Aleksandre Bezmarević Stević
  • Ultimativni vodič za eCommerce u Srbiji, predstavljen od strane Ivana Tanaskovića
  • Kreiranje brenda uz Milicu Ličinu Čaliju
  • Priprema za Elevator pitch sa Dušanom Roglićem
  • Projektno pisanje i prezentovanje
  • Mapiranje korisničkih potreba sa Željkom Bošnjakom

Bogata baza materijala za praktičnu primenu u početnoj fazi poslovanja, kao i raspored online sesija, biće lako dostupni putem Newslettera u naredna tri meseca.

Sve žene sa vizijom i planovima za pokretanje ili unapređenje poslovanja, a koje i dalje nisu članice, mogu potpuno besplatno da se pridruže She's Next zajednici i saznaju više o aktivnostima koji slede tokom ove kampanje. Članstvo u She's Next zajednici nudi širok spektar prilika, podrške i inspiracije za oblikovanje vlastite preduzetničke priče.

Širenje zajednice i pristup raznovrsnim resursima, podršci i stručnim savetima je podignuto na još viši nivo stvaranjem regionalne platforme koja služi kao most za povezivanje, deljenje iskustava i pružanje saveta među članicama širom regiona. Jednostavnom registracijom svaka od žena koja želi da napreduje uz kvalitetnu podršku eksperata i drugih ambicioznih žena iz regiona može pristupiti ovoj jedinstvenoj platformi.

Kroz sinergiju vizija, stručnosti i zajedništva, She's Next inicijativa postaje nezaobilazan most između ženskog preduzetništva i uspeha.

Slogan kampanje odjekuje snažno i ove godine: She's Next - a ona si ti!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>